شناسهٔ خبر: 75204628 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

اتهام‌های بی‌پایه وزیر خارجه آلمان علیه ایران و یمن

در حالی که جنگ غزه و بحران انسانی در منطقه ادامه دارد، وزیر خارجه آلمان با تکرار اتهام‌های بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران و جنبش انصارالله یمن، مدعی شد تهران از انصارالله برای «بی‌ثبات‌سازی منطقه» استفاده می‌کند؛ ادعایی که در تضاد با شواهد میدانی و مواضع مستقل جریان مقاومت است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، یوهان واده‌فول وزیر خارجه آلمان، در اظهاراتی که از طریق صفحه رسمی وزارت خارجه این کشور در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شد، گفت: اتحادیه اروپا و کشور‌های حاشیه خلیج فارس منافع مشترکی دارند و آلمان در حال گسترش شراکت‌های جهانی خود است. ما در منطقه خلیج فارس با شرکای خود در زمینه‌های اقتصادی و امنیتی همکاری نزدیک داریم. 

وی در ادامه با طرح اتهام علیه جنبش انصارالله یمن (حوثی‌ها) مدعی شد: حوثی‌ها نه‌تنها با حملات خود اسرائیل را تهدید می‌کنند، بلکه تجارت جهانی را نیز به خطر می‌اندازند. اروپا و به‌ویژه کشور‌های خلیج فارس از این وضعیت آسیب می‌بینند. اتحادیه اروپا از طریق عملیات دریایی آسپیدس به امنیت در دریای سرخ کمک می‌کند.

وزیر خارجه آلمان با تکرار ادعا‌های بی‌اساس علیه ایران افزود: انصارالله گروه نیابتی ایران است و تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند. ما به همراه شورای همکاری خلیج فارس در مواجهه با ایران بر اساس نظام بین‌المللی مبتنی بر قانون عمل می‌کنیم.

واده‌فول درباره تحولات غزه گفت: در روز‌های آینده اجرای مرحله نخست طرح صلح آمریکا برای غزه اهمیت اساسی دارد. کشور‌های منطقه از این طرح حمایت می‌کنند که نشانه‌ای مثبت است. اما کار‌های زیادی باقی مانده و ما نیز سهم خود را انجام خواهیم داد.

وی در پایان افزود: به همین دلیل امروز در اسرائیل گفت‌و‌گو‌هایی دارم و سفر خود را به مصر ادامه خواهم داد. این هفته تعیین‌کننده است: برای آزادی گروگان‌ها، رساندن کمک‌های بشردوستانه به غزه و دستیابی به آتش‌بس. هر تلاشی در این مسیر ارزشمند است.

انتهای پیام/