شناسهٔ خبر: 75204131 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

گرتا تونبرگ: کاروان صمود داستانی برای همدردی با نسل کشی در غزه بود / اتفاقات بدی برای ما در زمان دستگیری افتاد + فیلم

عضو کاروان کشتی‌های صمود گفت: کاروان صمود داستانی برای همدردی با نسل کشی در غزه بود چنانچه مردم در غزه در حال نابودی هستند.

صاحب‌خبر -

گرتا تونبرگ: کاروان صمود داستانی برای همدردی با نسل کشی در غزه بود / اتفاقات بدی برای ما در زمان دستگیری افتاد + فیلم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، گرتا تونبرگ، از فعالین و اعضای آزاد شده کاروان کشتی‌های صمود اظهار داشت: کاروان صمود داستانی برای همدردی با نسل کشی در غزه بود و ما خواهان پایان نسل کشی و اشغال گری هستیم.

عضو کاروان کشتی‌های صمود افزود: اتفاقات بدی برای ما در زمان دستگیری افتاد ولی ما نمی‌توانیم چشمانمان را روی غزه ببندیم و ما نمی‌خواهیم در این نسل کشی همدست دولت هایمان باشیم.

وی در ادامه گفت: مردم در غزه در حال نابودی هستند و نسل کشی‌ها در افغانستان، کنگو و غزه توسط دولت‌های ما سازمان دهی می‌شود.

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_3062387" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1314029/3062387?width=600&height=400"></script></div>