شناسهٔ خبر: 75201803 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

حامد جعفری: ساخت انیمیشن برای کودک و نوجوان به «بنیاد ملی پویانمایی» سپرده می‌شود

مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی گفت: ساخت انیمیشن برای کودک و نوجوان به «بنیاد ملی پویانمایی» که اخیرا شکل گرفته سپرده می‌شود.

صاحب‌خبر -

در حاشیه جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان، فرصتی دست داد تا با حامد جعفری، مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و دبیر این دوره از جشنواره، درباره افق‌های تازه تولید انیمیشن در ایران گفت‌وگو کنیم.

با توجه به استقبال گسترده نوجوانان از انیمیشن‌ها و انیمه‌های خارجی، آیا بنیاد سینمایی فارابی برنامه‌ای برای تولید آثار جذاب وطنی برای کودکان و نوجوانان دارد؟

بنیاد سینمایی فارابی متولی ساخت انیمیشن برای کودک و نوجوان است با درنظر گرفتن این نکته که نهاد جدیدی به اسم «بنیاد ملی پویانمایی» شکل گرفته و قرار است تمامی تولیدات این حوزه به صورت متمرکز به این بنیاد سپرده ش

با چنین رویکردی، بنیاد سینمایی فارابی دیگر مسئولیت و متصدی این حوزه نخواهد بود؟
در حال حاضر این موضوع هنوز در مرحله تصمیم گیری دقیق نیست و باید منتظر تصمیم‌گیری‌های بعدی باشیم، الان با شکل‌گیری این بنیاد باید دید چه رخ خواهد داد و چه مواردی به «بنیاد ملی پویانمایی» منتقل خواهد شد، البته در سال‌های گذشته نیز مشابه چنین مواردی بین نهادهای سینمایی انجام شده، مثلا پیش از این، متولی نهادهای سینمایی به «مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و انیمیشن» منتقل شده است.

شما با چنین رویکردی که بنیاد سینمایی فارابی فعالیت انیمیشن خود را به بنیاد ملی پویانمایی منتقل کند موافق هستید؟
من شخصا در تولید انیمیشن «شاهزاده روم» و «فیلشاه» مشارکت داشتم و از این همکاری تجربه خوبی دارم ولی اگر قرار باشد با نگاه و افق بلندتری چنین انتخابی صورت گیرد، اکنون نمی‌توان درباره نتیجه آن صحبت کرد و باید منتظر باشیم و صبر کنیم.