شناسهٔ خبر: 75201514 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران خراسان شمالی:

مشکل اصلی اقتصاد، ناترازی مدیریتی است

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضعیت مدیریت اقتصادی در کشور، ناترازی مدیریتی را مهم‌ترین مانع توسعه اقتصادی دانست و تأکید کرد که بدون انسجام و هماهنگی نهادی، رشد پایدار محقق نخواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرآنلاین، شمس‌الدین حسینی روز دوشنبه در حاشیه همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری خراسان شمالی اظهار کرد: سرمایه فقط منابع مالی نیست و وفاق، هماهنگی و تعامل میان دستگاه‌ها نیز نوعی سرمایه ملی است که می‌تواند در توسعه اقتصادی اثرگذار باشد. تعامل مثبت میان دولت چهاردهم و مجلس ظرفیتی قابل اتکا محسوب می‌شود.

حسینی با اشاره به برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: با تأکید رئیس‌جمهور بر اجرای این برنامه، باید اولویت‌ها مشخص و تمرکز بر آن‌ها انجام شود تا اهداف اقتصادی محقق شود.

وی رشد اقتصادی هشت درصدی را مشروط به رونق تولید دانست و افزود: شناسایی ظرفیت‌ها و ایجاد بستر مناسب برای حمایت از تولید داخلی ضروری است.

به گفته وی، قوانین مرتبط با تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار، تأمین مالی تولید و توسعه زیرساخت‌ها از مهم‌ترین ابزارهای تقویت انگیزه سرمایه‌گذاری هستند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با تأکید دوباره بر چالش مدیریت در کشور تصریح کرد: ناترازی مدیریتی جدی‌ترین مانع توسعه اقتصادی است و تنها با هم‌افزایی و انسجام مدیریتی می‌توان به چشم‌انداز رشد پایدار دست یافت.

حسینی افزود: اگر محیط کسب‌وکار برای سرمایه‌گذار خارجی مناسب نیست، باید شرایط برای سرمایه‌گذار داخلی مهیا شود و در شرایط تحریم، تکریم تولیدکننده داخلی در اولویت قرار گیرد.

48