شناسهٔ خبر: 75201465 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

اصفهان رتبه نخست تولید شیر و تخم مرغ کشور را دارد/شیوع بیماری دام و طیور گزارش نشده است

مدیرکل دامپزشکی اصفهان گفت: اصفهان رتبه نخست تولید شیر خام، رتبه نخست تولید تخم مرغ و گوشت بوقلمون و رتبه‌های دوم و سوم تولید گوشت شترمرغ، عسل و گوشت قرمز را دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، شهرام موحدی با اشاره به اینکه مشکلی در تامین واکسن دام و طیور در این استان وجود ندارد، اظهار کرد: همچنین برای پیشگیری از شیوع بیماری هاری سالانه بیش از ۴۰ هزار قلاده سگ در استان اصفهان علیه هاری واکسینه می‌شوند.

وی بیان داشت: در زمان حاضر هیچ طغیان و شیوع بیماری دام و طیور در استان گزارش نشده و اقدامات پیشگیرانه به طور کامل در حال انجام است.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان اضافه کرد: حوزه فعالیت دامپزشکی بسیار گسترده و کنترل بیماری‌های مشترک بین انسان و دام نظیر بیماری سیاه زخم یا شاربُن و تب مالت از وظایف این نهاد است.

موحدی با بیان اینکه اصفهان از جایگاه ممتازی در زمینه تولید و صادرات مواد پروتئینی برخوردار است، خاطرنشان کرد: بخش زیادی از تامین بهداشت و سلامت جامعه مدیون تلاش‌های نیروهای خدوم حوزه دامپزشکی است و این نیروها در تامین بهداشت و سلامت جامعه از نقش بارزی برخوردارند اما گمنام هستند و به طور معمول بسیاری از مردم و مسوولان شناخت کافی نسبت به حوزه دامپزشکی ندارند.

مدیرکل دامپزشکی اصفهان با بیان اینکه ۱۶ درصد از کل صنعت دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته کشور در این استان مستقرند، گفت: اصفهان رتبه نخست تولید شیر خام، رتبه نخست تولید تخم مرغ و گوشت بوقلمون و رتبه‌های دوم و سوم تولید گوشت شترمرغ، عسل و گوشت قرمز را دارد که نظارت بر سلامت همه این موارد به عنوان مواد خام پروتئینی، بر عهده سازمان دامپزشکی است.

وی اظهار کرد: همه مردم جامعه به طور روزانه با استفاده از پنیر، شیر و تخم مرغ، عسل، گوشت و مرغ با حوزه دامپزشکی در ارتباط هستند که امر مهم نظارت بر سلامت همه این فرآورده‌ها توسط دامپزشکی انجام می‌شود.

48