به گزارش برنا از مرکزی ، محمدرضا جوانمرد در این خصوص گفت : میزان گوشت قرمز تولیدی از کشتار هفتهزار و ۴۴۵ راس گوسـفند و بز و تعـداد یکهزا و ۴۴۸راس گـاو و گوساله در کشـتارگاه دام است.
وی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون یکهزار و ۷۹۸ کیلوگرم گوشت قرمز، در جریان بازرسـی بهعلت غیر قابل مصـرف بودن ، ضـبط و معدوم شده است.
رییس اداره دامپزشکی خمین نظارت بر تولیـد، فرآوری، عرضه و توزیع فرآوردههای خام دامی سالم را از وظایف مهم این اداره بیان کرد و گفت: نظارت بهداشتی از اماکن دامی آغاز و در کشتارگاه ها دنبال و تا عرضه در فروشگاههای سطح شـهر ادامه پیدا می کند.
جوانمرد اضافه کرد: امسال یکهزار و ۲۸۳ مورد بازدید از واحدهای تحت پوشش کشـتارگاه دام و طیور، بسـته بنـدی، واحدهای تولید خوراک دام و طیور و مکمـل، ایســتگاههای جمع آوری شــیر و فروشــگاههای سـطح شهرسـتان، مرغ فروشـیها و قصابیها، رسـتوران ها، هتلها و کبابیها انجام شده و ۱۴ هزار و ۸۳۵ کیلوگرم انواع فرآوردهـای خـام دامی غیربهـداشتی ،کشف و بـا دســـتور مراجع قضایی از چرخه مصـــرف انسانی خارج شد و چهار واحـد به علت تکرار تخلفات بهـداشتی به مراجع قضایی معرفی شـدند.
رییس اداره دامپزشکی خمین با اشاره به کشتار سه میلیون و ۵۱۰ هزار و ۱۰۰ قطعه طیور درکشـتارگاه شهرستان افزود: امسال مقدار ۹ هزا و ۷۶۲ تُن گوشت سـفید تحت نظارت دامپزشـکی تولید شد.
جوانمرد ادامه داد: مقدار ۱۰۸ تُن گوشت سفید نیز از ابتدای امسال تاکنون ، ضـبط و معدوم شده است.
وی تصریح کرد: ۲۳۰ مورد، نمونهبرداری و پایش از فراوردههای خام دامی در نمیه نخست امسال انجام شده و عرضه سرشیر غیرپاستوریزه و محلی در تمام واحدهای لبنیاتی ممنوع شده است.