شناسهٔ خبر: 75198404 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نماینده آیت‌الله سیستانی در ایران:

سرمایه کشور و فعالیت نظام‌مند ما را به پیشرفت خواهد رساند

قم- ایرنا- نماینده آیت‌الله سیدعلی سیستانی در ایران با اشاره به اهمیت استفاده از فرصت‌های موجود، گفت: با برنامه‌ریزی و فعالیت نظام‌مند می‌توانیم از سرمایه‌های کشور برای رسیدن به پیشرفت بهره‌مند شویم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سید جواد شهرستانی روز دوشنبه در دیدار الهام یاوری معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، افزود: از سوی دیگر باید با یک برنامه‌ریزی همه‌جانبه، از ظرفیت‌ها برای شناسایی و پرورش استعدادهای برتر بهره برد.

وی بر لزوم حمایت همه‌جانبه از اجرای طرح‌های مورد نظر در آموزش و پرورش تاکید کرد و اجرای صحیح این طرح‌ها را ضامن آینده‌سازی کشور دانست.

سرمایه کشور و فعالیت نظام‌مند ما را به پیشرفت خواهد رساند

تمرکز بر «عرصه اثرگذاری و حضور آینده»

معاون وزیر آموزش و پرورش نیز در این دیدار بر اهمیت نگاه به آینده در فعالیت‌های این وزارتخانه تاکید کرد.

الهام یاوری حوزه کار خود را «عرصه اثرگذاری و حضور آینده در میان دانش‌آموزان» توصیف کرد و این میدان را به‌عنوان مهم‌ترین عرصه‌های فعالیت نظام تعلیم و تربیت برشمرد.

به گفته وی، این دیدگاه نشان‌دهنده تمرکز بر تربیت نسلی است که بتواند در آینده کشور نقش‌آفرین باشد.

دستاوردهای درخشان در عرصه بین‌المللی

وی با اشاره به عملکرد موفق دانش‌آموزان کشور در عرصه‌های علمی جهانی، از کسب ۹۰۰ مدال در المپیادهای بین‌المللی طی سه سال گذشته خبر داد و افزود: این آمار نشان‌دهنده پتانسیل بالای علمی دانش‌آموزان ایرانی و موفقیت برنامه‌های حمایتی در این حوزه است.

پیشنهاد تاسیس هنرستان ویژه

محمد جواد محمدی سعید مدیر کل آموزش و پرورش قم نیز با اشاره به تربیت تمام ساحتی در این استان، گفت: از آنجا که بخشی از جمعیت نخبگان استان علاقه مند به تحصیل در رشته های فنی و حرفه ای هستند، باید هنرستانی با رشته های مد نظر ایجاد گردد تا زمینه‌ای برای پرورش تخصصی نخبگان فنی و حرفه‌ای فراهم شود و از ظرفیت‌های علمی قم در این زمینه استفاده بهینه صورت پذیرد.

الهام یاوری معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان امروز در سفر یک روزه به قم با تعدادی از علما و مسوولان در این استان دیدار و گفت وگو کرد.