شناسهٔ خبر: 75196696 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایبنا | لینک خبر

انتشار قسمت اول مجله تصویری «ورق» با اجرای میثم عبدی

نخستین قسمت از مجله تصویری «ورق» (مجله تخصصی کتاب و ادبیات) با موضوع کتاب و مدرسه منتشر شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، این برنامه به طور تخصصی به کتاب و ادبیات می‌پردازد و قرار است هر هفته یکشنبه‌ها ساعت ۷ شب از شبکه کتاب پخش شود.
نگار امیرحسینی، دانش آموخته و مدرس دانشگاه در رشته ادبیات فارسی و فعال حوزه کتاب سردبیرمجله تصویری «ورق» است و سعید اسلام زاده، روزنامه نگار با سابقه و کارشناس حوزه کتاب و نشر علاوه بر کارشناسی گفت‌وگوها، نویسندگی برنامه را بر عهده دارد. میثم عبدی، کارگردان و بازیگر شناخته شده تئاتر کار اجرا و عاطفه مرتضوی معرفی کتاب و فضای مجازی را در برنامه «ورق» انجام می‌دهند.

این برنامه در قالب یک مجله طراحی شده و شامل بخش‌هایی همچون سرمقاله (ورق‌نوشت)، خبر (ورق‌خط دار)، گزارش (ورق‌حاشیه)، معرفی کتاب (ورق‌‎خیال)، گفت‌وگوی تحلیلی (ورق‌‎سپید)، مهمان هفته (ورق‌رنگی) و فضای مجازی (پاورقی) است.

موضوع شماره اول مجله «ورق» کتاب و مدرسه است. در این شماره درباره وضعیت کتابخانه‌های مدارس و چگونگی کتاب و کتابخوانی در مدرسه با علی اصغر سید آبادی گفت‌وگو شده و علی دهباشی هم مهمان هفته «ورق» بوده است. گزارش بررسی کتابخانه‌های مدارس، خبرهایی از حوزه کتاب، معرفی کتاب و … از بخش‌های دیگر «ورق» نخست است.

مجله تخصصی کتاب را می‌توانید در شبکه کتاب به آدرس ketab.tv تماشا کنید.

برچسب‌ها: