شناسهٔ خبر: 75196064 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

سخنگوی وزارت خارجه: در حال حاضر هیچ بازرسی از سوی آژانس در ایران نداریم/ تفاهم قاهره الان دیگر کارایی ندارد و قابل اجرا نیست

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پاسخ به سؤال دیگری بیان کرد: در حال حاضر هیچ بازرسی از آژانس در ایران نداریم و آخرین بازرسی‌ها حداقل ۱۰ روز قبل از نیروگاه بوشهر انجام شد در چارچوب قرارداد مربوطه به روسیه برای اینکه باید کار‌های فنی مربوطه انجام شد.

صاحب‌خبر -

نشست خبری اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه، امروز ۱۴ مهر ۱۴۰۴ با حضور اهالی رسانه برگزار شد.

به گزارش انتخاب، سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پاسخ به سؤال دیگری بیان کرد: در حال حاضر هیچ بازرسی از آژانس در ایران نداریم و آخرین بازرسی‌ها حداقل 10 روز قبل از نیروگاه بوشهر انجام شد در چارچوب قرارداد مربوطه به روسیه برای اینکه باید کارهای فنی مربوطه انجام شد. اینکه در آینده چه کار می‌کنیم باید توسط مرجع صالح که در این خصوص شورای عالی امنیت ملی است تصمیم گیری شود.

وی گفت: تفاهم قاهره الان دیگر کارایی ندارد و قابل اجرا شدن نیست به دلیل شرایطی که طرف‌های غربی ایجاد کردند و به نوعی بر این موضوع تحمیل کردند.