به گزارش ایرنا از پلیس تهران بزرگ، سردار علی ولی پور گودرزی روز دوشنبه اظهار کرد: این پرونده پس از دریافت گزارش های مردمی آغاز و با اقدامات اطلاعاتی و پلیسی کارآگاهان اداره ۱۳ به نتایج مهمی منجر شد.
وی افزود: براساس تحقیقات، خودروهای مسروقه که معمولاً از مدار خارج شده بودند توسط اعضای این باند به صورت وکالتی به فروش می رسیدند و اسناد آنها به نام افراد دیگر ثبت می شد.
این مسئول تاکید کرد: یکی از خودروهای سواری با خسارت بالای تصادف در شهرستان قزوین توقیف شد که بررسی ها نشان داد دارای سابقه سرقت در استان تهران است و پس از شناسایی مخفیگاه متهم اصلی سرقت در یکی از روستاهای شهرستان آبیک، تیمی از کارآگاهان با دستور قضایی به محل اعزام شده و وی را دستگیر کردند.
سردار گودرزی خاطرنشان کرد: این در حالی بود که هنگام بازداشت یک دستگاه خودروی دیگر با مشخصات مخدوش نیز از متهم توقیف شد که آن هم مسروقه بود.
وی ادامه داد: متهم در ابتدا منکر هرگونه ارتکاب جرم بود اما پس از مواجهه با مستندات و خودروهای توقیفی به تغییر ارکان و جعل اسناد بیش از ۶ دستگاه خودرو اعتراف کرد همچنین مشخص شد که این فرد به همراه ۲ همدست خود اقدام به این فعالیت های مجرمانه کرده اند.
این مسئول افزود: همدستان متهم وظیفه تغییر ارکان خودروها را برعهده داشتند و پس از آن خودروها را به فرد دیگری تحویل می دادند که مسئول حک شماره شاسی و موتور بود؛ این افراد به ازای هر خودرو مبلغی به عنوان دستمزد دریافت می کردند.
سردار گودرزی گفت: تاکنون پنج دستگاه خودرو شامل ۲ سواری و سه وانت که به صورت جعلی به فروش رسیده بودند در شهرهای قزوین میانه ارومیه و آبیک کشف و پس از انجام مراحل قانونی به مالباختگان بازگردانده شده اند.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ یادآور شد: این پرونده همچنان در دست بررسی است و تلاش برای شناسایی و دستگیری سایر عوامل مرتبط ادامه دارد.