شناسهٔ خبر: 75195866 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

قدس، الگویی برای «شهر نماز» در کشور می‌شود

برنا_ گروه استانها: فرماندار شهرستان قدس در جلسه شورای اقامه نماز،بر توسعه نمازخانه‌ها، آموزش نوین و نقش الگویی مدیران تأکید کرد. برنا_ گروه استانها: فرماندار شهرستان قدس در جلسه شورای اقامه نماز،بر توسعه نمازخانه‌ها، آموزش نوین و نقش الگویی مدیران تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ جلسه شورای اقامه نماز با حضور علیرضا فاتحی‌نژاد، فرماندار، و مدیران اجرایی مرتبط برگزار شد.

 فاتحی‌نژاد در این جلسه با بیان اینکه قدس باید الگویی برای اقامه نماز به معنای واقعی باشد، اعلام کرد: برنامه‌ریزی ما برای تبدیل این شهرستان به «شهر نماز» در سه محور اصلی توسعه فضاهای نماز، فرهنگ‌سازی نوین و نقش‌آفرینی مدیران اجرایی خواهد بود.

وی از دستگاه‌های اجرایی خواست در توسعه و تجهیز نمازخانه‌های عمومی در پارک‌ها، مجتمع‌های اداری و ورزشی پیشقدم شوند و افزود: در استقرار صنوف و مجتمع‌های تجاری، فعال بودن نمازخانه شرط اساسی خواهد بود.

 فرماندار قدس بر آموزش عملی نماز با روش‌های نوین تأکید و تصریح کرد: از آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه می‌خواهیم با بهره‌گیری از هنر و فناوری‌های جدید، آموزش نماز را برای نسل جوان جذاب و اثرگذار کنند.

فاتحی‌نژاد با اشاره به نقش الگویی مدیران، هشدار داد: حضور مدیران در نماز جماعت و فعال بودن نمازخانه ادارات، از این پس به عنوان شاخصی در ارزیابی‌های سالانه منظور خواهد شد. این جلسه با تصویب برنامه‌های عملیاتی برای نهادینه‌کردن فرهنگ نماز در شهرستان قدس به کار خود پایان داد.

 

انتهای پیام/

برچسب‌ها: