به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از خبرگزاری صد ا وسیما، متجاوزان، یکدیگر را به خیانت و افشای اطلاعات متهم می کنند.
المسیره روز شنبه از حمله موشکی ارتش و کمیته های مردمی یمن به دو پایگاه « السوده» و «المطعن» سعودی در جیزان با موشک کاتیوشا خبرداد.
مارب، گورستان متجاوزان سعودی و اماراتی
درعملیات بی سابقه ارتش یمن و کمیته های مردمی یکصد و هفتاد و سه متجاوز سعودی و اماراتی در مأرب هلاک یا زخمی شدند.
پایگاه اینترنتی حصاد الیوم گزارش داد، با انفجار انبار سلاح نیروهای متجاوز سعودی و اماراتی در منطقه صقر در استان مأرب یکصد و سه تن آنها به هلاکت رسیدند و هفتاد تن دیگر نیز زخمی شدند.
منابع آگاه اعلام کردند: در حمله روز جمعه نیروهای یمنی به این منطقه، 103 نظامی و هوادار سعودی کشته شدند که در میان آنان 23 نظامی و افسر اماراتی نیز دیده می شوند. همچنین 70 نفر دیگر نیز در این حمله موشکی زخمی شدند.
کمیته های مردمی و ارتش یمن یک موشک بالستیک از نوع توچکا به سمت انبارهای سلاح متجاوزان سعودی و اماراتی در منطقه صافر شلیک کردند که خسارتهای سنگینی به آنها وارد کرد.
بالگردهای آپاچی سعودی در آتش موشک بالستیک یمنی ها
این منابع افزودند: این موشک ویرانی هایی را نیز در فرودگاه صافر به وجود آورد. در این فرودگاه بالگردهای آپاچی مستقر بودند که پنج فروند از آنها نیز در آتش سوخت و کاملا منهدم شد.
تعداد زیادی تجهیزات نظامی و خودروهای زرهی نیز در این حملات منهدم شدند.
شبکه العالم هم گزارش داد: 42 نفر از اعضای القاعده و مزدوران منصور هادی در درگیری با ارتش و کمیته های مردمی یمن در تعز به هلاکت رسیدند.
موشک های یمنی، قلب ائتلاف را هدف گرفت
منابع اطلاعاتی از بروز اختلاف میان متجاوزان به یمن پس از عملیات موشکی ضد پایگاه صافر در مارب خبر داد.
صاحبخبر -
∎