شناسهٔ خبر: 75182779 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شهرآرانیوز | لینک خبر

کشف ۳ هزار میلیارد تومان کالای قاچاق در مرزهای خراسان رضوی در سال جاری| ۴۰ هزار متخلف مرزی پیش از ورود به کشور دستگیر شدند

فرمانده مرزبانی خراسان رضوی از کشف ۳ هزار میلیارد تومان کالای قاچاق توسط مرزبانان استان و دستگیری ۴۰ هزار متخلف مرزی پیش از ورود به کشور از ابتدای سال جاری خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ دوم مجید شجاع در نشست خبری با نمایندگان رسانه‌های استان که همزمان با هفته نیروی انتظامی برگزار شد، ضمن تشریح اقدامات مختلف فرماندهی مرزبانی استان در زمینه جلوگیری از قاچاق کالا و ارز، برقراری امنیت و مبارزه با ناامنی در مناطق مرزی، دیپلماسی مرزی، انسداد مرزی، تعامل با مرزنشینان و طرد اتباع غیرمجاز، به ارائه برخی از آمار مرتبط با این فرماندهی پرداخت و گفت: از ابتدای امسال، ۱۴۱ هزار دستگاه کامیون ترانزیت از طریق پایانه‌های هفت گانه مرزی استان وارد شده که این میزان در مقایسه با سال گذشته ۲۲ درصد افزایش داشته است.

فرمانده مرزبانی خراسان رضوی با اشاره به خروج اتباع غیرمجاز از کشور خاطرنشان کرد: عمده اتباع غیرمجاز از طریق مرز‌های استان ما خارج شدند. روز‌های ابتدایی و از ۲۳ خرداد به بعد، حجم زیادی مراجعه به مرز داشتیم و گاهی در طول یک روز ۳۴ هزار نفر از مرز خارج شدند که عموما به شکل خانوادگی و همراه با اثاثیه بودند. شرایطی ایجاد شد تا در اسرع وقت بتوانند عبور کنند.

وی افزود: در زمینه ممانعت از تردد غیرمجاز افراد در مرز‌ها و جلوگیری از ورود افراد به صورت غیر مجاز به کشور نیز قریب به ۴۰ هزار نفر پیش از ورود به کشور توسط مرزبانان دستگیر شده و به کشور خود بازگردانده شدند.

سردار شجاع به میزان کشفیات کالا، ارز و مواد مخدر نیز اشاره کرد و گفت: از ابتدای امسال حدود دو هزار و ۲۰۷ کیلوگرم انواع مواد مخدر در مبادی مختلف ورودی استان، اعم از داخل یا خارج از کشور کشف شده که متاسفانه بخش عمده این مواد، از نوع مواد مخدر صنعتی بوده است. همچنین بیش از ۲ هزار میلیارد تومان کالای قاچاق در مرز‌های استان کشف شده که بخشی از آن شامل بیش از ۲۵۰ هزار لیتر سوخت و ۷۷ کیلو طلا بوده است.

در بخش پایانی این نشست نیز از به پویش «خداقوت مرزبان وطن» رونمایی شد. این پویش به پاس مجاهدت‌های بی وقفه مرزبانان اجرا شده تا هموطنان قدرشناس ایران عزیز و به ویژه مردم خطه خراسان رضوی، با پیوستن به این پویش، به انگیزه و روحیه آنها در برقراری امنیت در استان بیفزایند.