به گزارش خبرگزاری برنا از البرز، جعفر جوادی، رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام استان البرز با اشاره به برگزاری مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی در کرج اظهار کرد: «استان البرز طی چهار روز میزبانی یکی از حساسترین رویدادهای ورزشی سال را در ورزشگاه انقلاب بر عهده داشت؛ مسابقاتی که با حضور بیش از یکهزار ورزشکار از سراسر کشور برگزار شد.»
وی با بیان اینکه این رقابتها به دلیل انتخابی بودن برای تیم ملی از اهمیت ویژهای برخوردار بود، افزود: «از اعتماد ایرج عرب، سرپرست فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، برای سپردن این رویداد مهم به استان البرز صمیمانه قدردانی میکنم. این اعتماد مسئولیت بزرگی بود که با همکاری همهجانبه، بهخوبی از عهده آن برآمدیم.»
جوادی سطح کیفی رقابتها را بسیار بالا توصیف کرد و گفت: «میزان رضایتمندی ورزشکاران و مربیان بسیار چشمگیر بود و همین رضایت، خستگی را از دوش عوامل اجرایی برداشت.»
رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام البرز با اشاره به نوآوری در شیوه داوری این دوره از رقابتها خاطرنشان کرد: «برای اولین بار در کشور، داوری بهصورت همزمان دستی و الکترونیکی انجام شد تا احتمال خطا به حداقل برسد و حقی از ورزشکاری ضایع نشود.»
وی افزود: «منتخبین این رقابتها به تیم ملی دعوت خواهند شد تا خود را برای مسابقات جهانی ۲۰۲۵ عربستان آماده کنند.»
جوادی در ادامه با قدردانی از استاندار البرز، مدیرکل ورزش و جوانان، مسئولان شهری، نیروهای انتظامی و تمامی ارکان هیئت بدنسازی و پرورش اندام گفت: «با یک کار تیمی منسجم، یکی از بینظیرترین رویدادهای ملی در استان البرز برگزار شد.»