شناسهٔ خبر: 75177759 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

رونمایی از آیفون لوکس کاویار با طلای ۲۴ عیار و چرم کروکودیل

این یکی از نسخه‌های لوکس آیفون است که فقط ۱۹ عدد از هر مدل تولید شده و با تیتانیوم، چرم کروکودیل و طلای ۲۴ عیار، قیمتش از ۱۰ هزار دلار شروع می‌شود!

صاحب‌خبر -
تبلیغات

شرکت کاویار که به تولید نسخه‌های خاص و لوکس از تلفن‌های هوشمند شهرت دارد، تازه‌ترین مجموعه خود را با نام  Victory Collection  برپایه گوشی‌های  آیفون 17 پرو  و  آیفون 17 پرو مکس  معرفی کرده است. این کالکشن منحصربه‌فرد شامل پنج مدل مجزا با نام‌های  Magma  ، Onyx  ، Polar  ، Adamant  و  Ultramarine  است. در این مجموعه تنها 19 عدد از هر مدل تولید می‌شود تا ارزش کلکسیونی آن افزایش یابد.

معرفی کالکشن لوکس Caviar Victory برای آیفون 17 پرو و پرو مکس

در طراحی این گوشی‌ها از تیتانیوم مخصوص صنایع هوافضا یا فولاد مقاوم استفاده شده است. کاویار برای لوکس‌ترشدن ظاهر این محصولات، از موادی چون چرم کروکودیل، چرم گوساله و چرم معروف Hermès Epsom بهره برده است. پوشش‌های PVD نیز برای افزایش دوام و جلوه بصری در بدنه‌ها به‌کار رفته‌اند.

 Caviar Victory

مدل  Victory Magma  ترکیبی از تیتانیوم مشکی براق، خطوط نارنجی درخشان و چرم کروکودیل است که از فوران انرژی آتشفشان‌ها الهام گرفته و برای افراد جسور و باانرژی طراحی شده است. در مقابل، مدل  Victory Onyx  با تیتانیوم صیقلی و چرم مشکی، ظاهری ساده و منظم دارد.

Victory Polar  با چرم سفید کروکودیل و بدنه تیتانیومی با نقش‌های ظریف گیلشه (Guilloché) ساخته شده و حس تعادل، شفافیت و ظرافت را منتقل می‌کند. مدل  Victory Adamant  از فولاد با روکش PVD قهوه‌ای و چرم Hermès بهره می‌برد. در نهایت،  Victory Ultramarine  با چرم آبی و قاب تیتانیومی براق، نمایانگر وقار، جاه‌طلبی و اعتمادبه‌نفس است.

 Caviar Victory

تمام مدل‌های این مجموعه در جعبه‌ای لوکس عرضه می‌شوند که شامل سکه‌ای کلکسیونی و کلیدی با روکش طلای 24 عیار است.

قیمت پایه این کالکشن از  10,060 دلار  آغاز می‌شود. مدل  Ultramarine  ارزان‌ترین نسخه است و پس از آن  Onyx  و  Polar  با قیمت  10,200 دلار  قرار دارند.  Adamant  با قیمت  10,490 دلار  عرضه می‌شود و در نهایت  Magma  با قیمت  10,630 دلار  گران‌ترین عضو این مجموعه به‌شمار می‌رود. تمامی مدل‌ها اکنون از طریق وب‌سایت رسمی Caviar قابل پیش‌خرید هستند.

گفتنی است کاویار پیش‌تر نیز نسخه‌های لاکچری آیفون 17 پرو و آیفون ایر را با قیمت حدود 10 هزار دلار، و مدلی با طراحی الهام‌گرفته از سلاح‌های طلایی با قیمت پایه 9,415 دلار معرفی کرده بود.

تبلیغات
منبع : دیجیاتو