شناسهٔ خبر: 75177070 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

فرمانده انتظامی خبر داد؛

رشد ۲۸ درصدی کشف مواد مخدر و کاهش ۹ درصدی سرقت در شاهین‌دژ

شاهین دژ- ایرنا- فرمانده منطقه انتظامی شهرستان شاهین‌دژ از رشد ۲۸ درصدی کشف مواد مخدر نسبت به مشابه سال قبل در این شهرستان خبر داد و گفت: در ۶ ماهه اول سال جاری سرقت ۹درصد کاهش یافته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا «سرهنگ منصور احدی» روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اجرای طرح‌های مختلف ارتقای امنیت اجتماعی، گفت: بیش از ۱۳۹ کیلوگرم انواع موادمخدر کشف شد که نسبت به مشابه سال قبل ۲۸ درصد افزایش داشته است.

به گفته وی در این رابطه ۵۰ نفر توزیع‌کننده موادمخدر دستگیر شده است، و ۳۲۴ نفر معتاد متجاهر جمع‌آوری شدند و به کمپ های بازپروری ماده ۱۶ و اکثرا ماده ۱۵ استان جهت درمان رایگان، معرفی شده اند. همچنین ۱۵ دستگاه موتور سیکلت و ۱۷ دستگاه خودرو نیز در این راستا توقیف شده است.

فرمانده انتظامی شاهین‌دژ یادآور شد: نقش خانواده و آموزش به فرزندان در مواجه با مواد مخدر و گفتن "نه" باید توسط خانواده و آموزش و پرورش نهادینه شود.

وی درباره اقدامات پلیس در خصوص پیشگیری از سرقت نیز گفت: مبارزه با سرقت یکی از مطالبه‌ها و انتظارات به حق مردم است و پلیس با به‌کارگیری حداکثر توان و امکانات، گشت‌زنی‌های هدفمند، مداوم و پیوسته جهت جلوگیری از وقوع سرقت‌ها اقدام می‌کند.

فرمانده انتظامی شاهین دژ اضافه کرد: با تلاش مضاعف و شبانه‌روزی کارکنان انتظامی شهرستان، سرقت در ۶ ماهه اول سال جاری ۹ درصدی کاهش یافت و ۹۵درصد سرقت‌ها را کشف و اموال مکشوفه تحویل مالباختگان شد.

وی ادامه داد: در اجرای طرح تشدید ارتقای امنیت اجتماعی و با اقدامات انتظامی، امنیتی و ترافیکی در طول سال تعداد ۳۲۰ دستگاه موتورسیکلت که اقدام به ایجاد مزاحمت می‌کردند، توقیف و صاحبان آنها به دستگاه قضائی معرفی شدند.

سرهنگ احدی با اشاره به سوانح درون‌شهری و برون‌شهری، بیان کرد: با همکاری مردم و سازمان‌های مرتبط و تلاش شبانه‌روزی همکاران پلیس راهور و پلیس‌راه شهرستان، شاهد کاهش ۳۹ درصدی در سوانح جاده‌ای و ۵۰ درصدی در سوانح درون شهری طی ۶ ماه اول سال جاری بودیم.

وی عنوان کرد: هرچند جاده‌های ایمن و خودرو های قابل اعتمادی نداریم اما مطالعات نشان می‌دهد که سرعت و سبقت غیرمجاز، عدم تمرکز و استفاده از موبایل و همچنین انحراف به چپ از عوامل اصلی تصادفات است.

فرمانده انتظامی شهرستان شاهین دژ در رابطه با جرایم سایبری اظهار کرد: ۸۹ درصد جرایم این حوزه توسط پلیس فتای شهرستان کشف و پرونده به دستگاه قضایی ارسال شده است.

وی با بیان اینکه اکثر کلاه‌برداری‌های سایبری در بستر فصای مجازی رخ می‌دهد، از مردم شهرستان خواست تا در استفاده از تلفن همراه و شبکه مجازی نهایت دقت را داشته و بر روی لینک‌های ناشناس کلیک نکنند.

سرهنگ احدی گفت: دو فقره قتل در این شهرستان اتفاق افتاد که مجرمان آن در کمتر از ۲۴ ساعت در شهرستان‌های بوکان و شاهین‌دژ توسط ماموران این شهرستان دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

فرمانده انتظامی شاهین‌دژ میزان تماس با پلیس در یک سال گذشته را ۱۴ هزار تماس اعلام کرد و ادامه داد: ۱۵ درصد مردم این شهرستان با پلیس ۱۱۰ در تماس بوده‌اند.

وی با بیان اینکه امنیت یک تولید جمعی است که بدون مشارکت همگانی به دست نمی‌آید، اضافه کرد: برای ارتقای سطح کمی و کیفی امنیت در جامعه همه نهادها، دستگاه‌ها و آحاد جامعه یاریگر پلیس باشند.

سرهنگ احدی همچنین به جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: اگر مشارکت و همکاری مردم در این جنگ نبود، نمی‌توانستیم در کشف و دستگیری عوامل دشمن اقدام کنیم بنابراین قدردان این تعامل هستیم.