شناسهٔ خبر: 75174467 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

تصادف مرگبار کامیون با مینی‌بوس و پراید | آمار جان‌باختگان و مصدومان و علت حادثه + تصاویر

رئیس پلیس راهور فراجا جزئیات حادثه تصادف صبح امروز در محور دماوند به فیروزکوه بین سه خودرو کامیون، مینی‌بوس و پراید را تشریح کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری آنلاین، سرهنگ احمد کرمی‌اسد رئیس پلیس راهور فراجا درباره تصادف کامیون با مینی‌بوس و پراید در محور دماوند به فیروزکوه گفت: این تصادف پس از ورودی آبسرد روبه‌روی آیینه‌ورزان که رخ داد و یک نفر در محل جان خود را از دست داد و ۶ نفر دیگر مجروح و بلافاصله به بیمارستان سوم شعبان دماوند منتقل شدند.

وی افزود: بررسی‌های اولیه حاکی از آن است که علت اصلی این حادثه بی‌احتیاطی راننده مینی‌بوس نسبت به خودروی پرایدی بود که در حاشیه سمت راست مسیر متوقف شده بود. همچنین راننده کامیون بنز به دلیل عدم توجه به جلو با مینی‌بوس و پراید برخورد کرد.

سرهنگ کرمی‌اسد در انتها گفت: عدم توجه به جلو و بی‌احتیاطی از مهم‌ترین عوامل وقوع تصادفات در محورهای پرتردد است و ضرورت دارد رانندگان با رعایت فاصله مناسب و توجه کامل به مسیر از بروز حوادث مشابه جلوگیری کنند.

تصادف مرگبار کامیون با مینی‌بوس و پراید | آمار جان‌باختگان و مصدومان و علت حادثه + تصاویر

تصادف مرگبار کامیون با مینی‌بوس و پراید | آمار جان‌باختگان و مصدومان و علت حادثه + تصاویر