شناسهٔ خبر: 75172464 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

۱۴۱ فقره حریق درعرصه‌‌های طبیعی گلستان رخ داد

استاندار گلستان گفت: در ۶ ماه گذشته بیش از ۱۴۱ فقره حریق در منایع طبیعی این استان رخ داده است که در تمام موارد شاهد فداکاری و اهتمام جدی آتش‌نشان‌ها بوده‌ایم.

صاحب‌خبر -

۱۴۱ فقره حریق درعرصه‌‌های طبیعی گلستان رخ داد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی‌اصغر طهماسبی در همایش روز آتش‌نشان اظهار‌ کرد: شماآتش‌نشانان پیشگامان عرصه نجات مردم در حوادث هستید و شما قهرمانان واقعی این سرزمین هستید که برای نجات جان هم‌نوع، وارد خطر می شوید.

استاندار گلستان خاطرنشان کرد: ۱۶ شهر استان گلستان در جنوب جنگل هیرکانی است و ما به تمام شهرداران و دهیاری‌های شهرها و روستاهای اطراف جنگل تذکر جدی دادیم تا مراقبت کنند شهروندی در جنگل آتش روشن نکند و در صورت ضرورت دقت کنند آتش به صورت روشن رها نشود.

طهماسبی بیان کرد: در ناترازی برق استان یک هزار و ۹۳۸ ماموریت محبوس شدن در آسانسور توسط آتش‌نشانی‌های استان اجرا شده است.

وی افزود: در هفته دولت ۲۳۰ پروژه با اعتباری بیش از یک هزار میلیارد تومان در حوزه آتش‌نشانی اجرا شده و ۴۲ دستگاه ماشین آلات سنگین به آتش‌نشانی‌ها تحویل داده شده است.


استاندار گلستان بیان کرد: اگر بخشی از خرید ماشین با نردبان بلند را شهرداری‌ها تامین کنند ما از ستاد بحران ۵۰ میلیارد توکان از طریق ستاد بحران تامین خواهیم کرد.

وی افزود: در ۶ ماه گذشته بیش از ۱۴۱ مورد منایع طبیعی آتش گرفته که در تمام موارد شما فداکاران آتش‌نشان حضور داشتید که جای قدردانی دارد.

در پایان این مراسم تعدادی از آتش‌نشان‌های برتر شهرداری‌های مختلف استان گلستان تجلیل شد