به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ سرانجام وضعیت معاونت اقتصادی استانداری قزوین مشخص شد و یک مدیر باسابقه با یک شناسنامه کاری خوب وارد مجموعه استانداری شد تا در قطب صنعتی کشور بتواند هماهنگی لازم را با بخش مهم صنعت و بخش خصوصی ایجاد کند.
افراد متعددی در این مسئولیت نامزد نشستن بر صندلی مهم اقتصادی استان بودند و بدون تردید باید اذعان کرد کمی دیر این معاونت تعیین شده که شاید به دلیل فشارهای داخل و خارج استان برای تعیین افراد مورد نظر در این صندلی مهم بود.
به نظر می رسد آمدن مدیری از خطه لرستان بیانگر نزدیکی و شناخت استاندار از این مدیر است و به دلیل اهمیت این مسئولیت باید ضمن جبران برخی عقب ماندگی های این حوزه مهندس صفی خانی بسرعت با شناخت محدوده ماموریت خود تیم قوی و کارشناسی را دور خود جمع کرده و تحولی در این عرصه ایجاد کند.
استان قزوین بعنوان قطب صنعتی و کشاورزی کشور نیازمند یک معاون قوی، توانمند، کاربلد، جسور و غیرسیاسی در این عرصه بود تا بتواند ضمن تعامل با بخش خصوصی توانمند، بویژه اتاق بازرگانی از ایده های صنعتگران و تشکل های قوی بخش خصوصی در عرصه صنعت، کشاورزی، گردشگری و بویژه مدیران سابق این حوزه از جمله دکتر سیاهکلی نماینده سابق و دکتر علیخانی معاون کنونی اقتصادی استان مرکزی عملکرد موفقی داشته باشد.
محمدرضا صفی خانی سوابق اجرایی متعددی دارد از جمله:
کارشناسی ارشد اقتصاد انرژی، کارشناسی ارشد دولتی و کارشناس ریاضی، با فعالیت در مدیرعامل و عضو هیئت مدیره گروه انرژی مهستان، معاون سرمایه گذاری و فروش گروه طرح و توسعه آینده پویا وابسته به بانک ملی، شرکت نیک صنعت پارسیان قشم، شرکت آب و برق و تاسیسات قشم، سرپرست و رئیس هیئت مدیره شرکت آرکا صنعت خاور میانه، رئیس سازمان صمت استان لرستان، عضو هیئت مدیره شرکت شهرک های صنعتی لرستان، مشاور مدیرعامل بیمه دی در کشور، مدیرکل اداره تعاون لرستان، رئیس کمیته اعتباری صندوق تعاون استان لرستان، قائم مقام سازمان بهزیستی و معاون امور اجتماعی این سازمان، معاون عمرانی و اداری مالی دانشگاه لرستان، مسئول گروه مطالعات اقتصادی و برنامه ریزی سازمان برنامه و بودجه استان لرستان، معاون دانشگاه آزاد اسلام واحد خرم آباد، معاون اقتصاد و برنامه ریزی بنیاد مستضعفان و جانبازان لرستان از فعالیتهای معاون جدید اقتصادی استان قزوین است.
صفی خانی با یک سابقه طولانی و تنوع در مسئولیت های مختلف اقتصادی، مالی، دانشگاهی، اجتماعی می تواند در صورت برنامه ریزی مدون و استفاده از مشاورانی قوی و دلسوز در حوزه اقتصادی این استان صنعتی منشاء خدمات موثری باشد.
برای این مدیر با دانش و سابقه که ارتباطات خوبی در سطح کلان اقتصادی دارد ودر حوزه وزارت خارجه نیز تجربه کسب کرده آرزوی موفقیت و بهروزی داریم و امیدواریم در اعتلای جایگاه صنعتی استان و تعامل با بخش خصوصی و رففع چالش ها و مشکلات اقدامات موثری انجام دهد.
نگارش: محمدرضا جباری
انتهای پیام