شناسهٔ خبر: 75172101 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

خبرنامه صوتی؛

صبحانه با خبر ایرنا، از پوشش ۶۰ درصدی بیمه روستایی تا بهره‌برداری سه پروژه شهری در همدان

همدان- ایرنا- صادرات آرد و گندم به صورت ریلی و جاده ای به ۱۰ استان، پوشش ۶۰ درصدی بیمه برای جمعیت روستایی همدان، بهره‌برداری از سه پروژه شهری در همدان با ۵۶۰ میلیارد ریال اعتبار و برگزاری جشنواره موسیقی عاشیقلار مهم ترین اخبار شبانه روز گذشته استان همدان بود. خبرنامه صوتی (پادکست) صبحانه با خبر ایرنا همدان را هر روز ساعت هشت صبح دنبال کنید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، معاون هنری و سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان از آغاز به کار دومین جشنواره غیررقابتی عاشیقلار بایرامی در کبودراهنگ خبر داد و گفت: این جشنواره زبان هنر غنی مردم است که تنوع فرهنگی و قومی را به نمایش می‌گذارد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان با بیان اینکه این استان کمبودی در آرد و گندم ندارد،گفت: بخشی از آرد و گندم به صورت ریلی و جاده ای به ۱۰ استان صادر می شود.

فرماندار شهرستان همدان با اشاره به اینکه شورای راهبردی به ریاست حمیدملانوری شمسی استاندار با جدیت مشکلات شهروندان به ویژه در حوزه مدیریت شهری را پیگیری و بررسی می کند،گفت: هم اینک مشکل پارک ۴۸ هکتاری که سال‌ها دغدغه مردم و مدیریت شهری بود، با تدبیر شورای راهبردی حل شد.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر همدان گفت: تاکنون ۶۰ درصد جمعیت مشمول این صندوق زیرپوشش بیمه قرار گرفته اند که استان در جذب بیمه‌شدگان فعال رتبه اول کشور را کسب کرده است.

سه پروژه مدیریت شهری شامل یک بوستان و ایجاد ۲ کندرو در معابر با ۵۶۰ میلیارد ریال اعتبار روز شنبه با حضور جمعی از مسوولان در همدان به بهره برداری رسید.