شناسهٔ خبر: 75167914 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیر جهاد کشاورزی کاشان: بیش از سه میلیون قطعه جوجه‌ریزی در نیمه اول سال انجام شد

کاشان- ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی کاشان از جوجه‌ریزی سه میلیون و ۷۶۰ هزار قطعه‌ای در نیمه نخست امسال در این شهرستان خبر داد و گفت: کاشان به عنوان یکی از صادرکنندگان گوشت مرغ در استان اصفهان و کشور شناخته می‌شود.

صاحب‌خبر -

علی محلوجی شنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کاشان از قطب‌های تولید مرغ و تخم‌مرغ است که مازاد بر نیاز شهرستان به استان‌های همجوار به‌ویژه استان تهران، قم و مرکزی ارسال می‌شود.

وی با اشاره به رشد ۶ درصدی جوجه‌ریزی در شهرستان طی شهریورماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ادامه داد: در این ماه میزان جوجه‌ریزی از مرز ۶۸۰ هزار قطعه گذشت.

مدیر جهاد کشاورزی کاشان به اهمیت حمایت از تولید مرغ گوشتی در شهرستان اشاره کرد و افزود: با تقویت ظرفیت‌های جدید تولید و فعال‌سازی ظرفیت‌های راکد در شهرستان، میزان تولیدات شش‌ماهه سال جاری صنعت مرغ گوشتی نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش را نشان می‌دهد.

محلوجی گفت: مرغداران کاشان با وجود نوسانات بازار، توانسته‌اند با برنامه‌ریزی صحیح و بهره‌گیری از امکانات جدید، ظرفیت تولید خود را به‌طور قابل توجهی افزایش دهند.

وی با اشاره به اینکه تعهد شهرستان ماهانه ۵۴۷ هزار قطعه جوجه‌ریزی است، تصریح کرد: هر ماه بیشتر از این تعهد در شهرستان جوجه‌ریزی و تولید گوشت مرغ انجام می‌شود.

به گزارش ایرنا، شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.