شناسهٔ خبر: 75166588 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس ستاد انتخابات استان خبر داد

پیش بینی ۳۱۴۲ شعبه اخذ رأی در گیلان

رئیس ستاد انتخابات گیلان از آمادگی کامل استان برای برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا خبر داد و گفت: تعداد سه هزار و ۱۴۲ شعبه اخذ رأی برای این دوره از انتخابات پیش‌بینی شده است.

صاحب‌خبر -

علی باقری شنبه ۱۲ مهر در جلسه ستاد انتخابات گیلان در سالن شهید انصاری استانداری با اشاره به تدابیر اتخاذ شده توسط استاندار و همکاری مسئولان استان در خصوص برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در گیلان اظهار کرد: انتخابات پیش‌رو تجلی اراده ملت در نظام جمهوری اسلامی است که با همدلی و تجربه همه دست اندرکاران، این انتخابات قانونی، سالم و با مشارکت حداکثری برگزار خواهد شد.

وی با تأکید بر اهمیت میزان مشارکت مردم در انتخابات افزود: هر چقدر حضور مردم در انتخابات بیشتر باشد، دولت می‌تواند با قدرت بیشتری سیاست‌های داخلی را اجرا و در عرصه بین‌المللی اقدامات مأثری انجام دهد.

رئیس ستاد انتخابات گیلان با بیان اینکه مقدمات برگزاری انتخابات در استان فراهم شده است، تصریح کرد: تعداد سه هزار و ۱۴۲ شعبه اخذ رای برای این دوره از انتخابات پیش‌بینی شده است.

وی با اعلام جزئیات زمان‌بندی‌های انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا بیان کرد: مهلت استعفای داوطلبان شوراهای شهر از ۲۱ تا ۲۷ مهرماه و داوطلبان شوراهای روستا از ۲۴ آبان تا ۳۰ آبان خواهد بود و همچنین ثبت‌نام شوراهای شهر از ۲۱ تا ۲۷ دی و شوراهای روستا از ۲۴ تا ۳۰ بهمن انجام می‌شود.

به گفته رئیس ستاد انتخابات گیلان، انتخابات امسال به‌صورت الکترونیک برگزار می‌شود و پیش‌بینی تمامی زیرساخت‌ها و تجهیزات لازم در شعبه‌ها انجام شده است.

باقری همچنین بر تشکیل ستادهای شهرستانی و بخش ها، تعیین عوامل اجرایی، بررسی امکانات و تجهیزات و اطلاع‌رسانی مناسب برای مشارکت حداکثری مردم تأکید کرد و گفت: با همکاری فرمانداران، بخشداران و تمامی مسئولان، روند برگزاری انتخابات طبق برنامه و با رعایت قانون پیگیری خواهد شد.

به گزارش ایسنا، انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در سراسر کشور از جمله استان گیلان، در تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد.

انتهای پیام