به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، محمد سبزه زاری امروز _شنبه دوازدهم مهر_ در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: براساس آخرین بررسی نقشه های پیش یابی هواشناسی، تا اواخر هفته جوی نسبتاً پایدار بر روی استان خواهیم داشت.
وی افزود: از اواخر روز دوشنبه تا اواسط روز پنجشنبه (بویژه چهارشنبه) جریانات جنوبی سبب افزایش رطوبت در مناطق جنوبی و غربی و مرکزی و احتمال وقوع پدیده مه یا مه رقیق در مناطق ساحلی و جنوبی استان خواهد شد.
مدیرکل هواشناسی خوزستان تصریح کرد: تا فردا روند افزایش۱ تا ۲ درجه ای دما در سطح استان وجود دارد. شمال خلیج فارس تا اواسط وقت فردا در برخی ساعات نیمه مواج خواهد بود.
سبزه زاری گفت: در شبانه روز گذشته آغاجاری با دمای ۴۲.۱ و ایذه با دمای ۱۵.۱ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین وخنکترین نقاط استان گزارش شده اند در شبانه روز گذشته اهواز به بیشینه دمای ۴۱.۱ و کمینه دمای ۲۱.۴ درجه سانتیگراد رسیده است.