شناسهٔ خبر: 75164226 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

هفته ملی کودک؛ فرصتی برای هم‌افزایی نهادهای مختلف در حمایت از کودکان

زاهدان - ایرنا - معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه هفته ملی کودک فرصت مناسبی برای هم‌افزایی نهادهای مختلف به‌منظور پرداختن به حقوق و نیازهای کودکان است، بر حمایت از کودکان مظلوم غزه در برنامه‌های این هفته تاکید کرد.

صاحب‌خبر -

علیرضا شهرکی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه کودکان سرمایه‌های آتی کشور هستند، افزود: هفته ملی کودک فرصت مناسبی است تا علاوه بر افزایش نشاط در جامعه با هم‌افزایی و همگرایی، گام های موثری برای کودکان در بخش‌های فرهنگی، تربیتی و پرورشی برداشته شود.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان با بیان اینکه برگزاری کارگاه‌ها، نشست‌ها و تولید محتواهای آموزشی برای کودکان درباره حقوق آنها ضروری است، اظهار کرد: سهم کودکان باید در همه برنامه‌ها دیده شود تا هویت‌بخشی، نشاط اجتماعی و باورپذیری برای آنان صورت گیرد.

شهرکی ادامه داد: حوزه‌های تخصصی مانند آموزش و پرورش، بهزیستی و کانون پرورش فکری کودکان باید انسجام بخشی داشته باشند تا رویکردی حمایتی برای کودکان ایجاد شود.
وی تاکید کرد: انتظار می رود اجرای این رویکرد در همه بخش ها و شهرستان‌های استان با محوریت فرمانداران انجام و از این ظرفیت به نحو احسن بهره‌ برداری شود.

شهرکی بر لزوم هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی برای بهره‌برداری از فرصت هفته ملی کودک با محوریت سیستان و بلوچستان تأکید کرد و افزود: باید زمینه بهره‌مندی کودکان از همه ظرفیت‌های موجود فراهم شود.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر لزوم تقویت اقدامات محله‌محور، ادامه داد: نقش محله ها در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پر رنگ بود و باید جایگاه آنها مانند مسجدهای محله به‌عنوان سفیران کودکان، تقویت شود.

هفته ملی کودک؛ فرصتی برای هم‌افزایی نهادهای مختلف در حمایت از کودکان

شهرکی همچنین بر لزوم شنیده شدن صدای کودکان مظلوم فلسطینی در برنامه‌های هفته ملی کودک تاکید کرد و گفت: بسیاری از مجامع بین المللی در برابر جنایت های رژیم صهیونیستی علیه مردم و کودکان غزه سکوت کرده اند و اتفاقی رخ نمی‌دهد، کشتی ها و ناوگانی که به کمک کودکان رفته بودند نیز مورد تعرض قرار می‌گیرند بنابراین باید صدای مردم غزه و کودکان باشیم.

وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران محور مقاومت است و باید صدای کودکان فلسطین و غزه در برنامه‌های هفته ملی کودک مورد توجه باشد.

به گزارش ایرنا، هفته ملی کودک در سال ۱۴۰۴ با شعار «کودکان، حال خوش زندگی» از ۱۵ تا ۲۱ مهر در سراسر کشور برگزار می‌شود. این رویداد ملی فرصتی برای یادآوری اهمیت دوران کودکی، حقوق و نیازهای کودکان و توجه به رشد فرهنگی، اجتماعی و عاطفی نسل آینده است.