شناسهٔ خبر: 75163880 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

مصرف عسل در دوران بارداری خطر دارد؟

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به بعضی باورهای نادرست مبنی بر اینکه مصرف عسل در دوران بارداری موجب سقط جنین می‌شود، پاسخ داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا و بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بعضی باورهای نادرست در جامعه، مصرف عسل در دوران بارداری را عامل ایجاد اختلال در جنین، سقط یا لال شدن نوزاد می‌دانند، در حالی که تحقیقات علمی نشان می‌دهد مصرف عسل در مقادیر محدود و توصیه‌شده توسط متخصص تغذیه، نه تنها خطری برای مادر و جنین ندارد، بلکه می‌تواند به عنوان یک ماده غذایی سالم مورد استفاده قرار گیرد.

با این حال باید توجه داشت که عسل در گروه قندهای ساده قرار دارد و مصرف بیش از اندازه آن می‌تواند منجر به چاقی و اضافه وزن شود و در نتیجه زمینه ابتلا به بیماری‌های مزمن را فراهم سازد.

تأکید می‌شود مادران باردار در مصرف عسل و سایر مواد غذایی شیرین تعادل را رعایت و از مصرف بی‌رویه آن‌ها پرهیز کنند.