شناسهٔ خبر: 75162763 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

ورود داروهای جدید و با قیمت منطقی به فهرست دارویی کشور

رئیس سازمان غذا و دارو با بیان این که هدف کارگروه بررسی و تدوین فهرست دارویی کشور ورود داروهای جدید با مزایای درمانی بالا و هزینه‌اثربخش به فهرست دارویی کشور است، گفت: سیاست کارگروه ورود داروهای ارزشمند از نظر درمانی و با قیمت‌های منطقی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، مهدی پیرصالحی، رئیس سازمان غذا و دارو و رئیس کارگروه بررسی و تدوین فهرست دارویی کشور، گفت: هدف اصلی این کارگروه ورود داروهای جدید با مزایای درمانی بالا و هزینه‌اثربخش به فهرست دارویی کشور است تا دسترسی منصفانه بیماران به درمان‌های نوین فراهم شود.

بیشتر بخوانید:

هشدار سازمان غذا و دارو درباره مکمل غیرمجاز سوپرفود NBS

وی با اشاره به این که این اقدام در راستای قانون هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران و آیین‌نامه‌های مربوطه صورت می‌گیرد، تأکید کرد: سازمان غذا و دارو داروهایی را به فهرست اضافه می‌کند که طول عمر و کیفیت زندگی بیماران را افزایش دهد.

رئیس سازمان غذا و دارو افزود: سیاست کارگروه، ممانعت از ورود داروهای جدید یا داروهای گران‌قیمت نیست بلکه ورود داروهای ارزشمند از نظر درمانی و با قیمت‌های منطقی است تا امکان دسترسی پایدار و گسترده برای همه بیماران فراهم شود.

پیرصالحی یادآور شد: اکنون ۳۸۶۰ مولکول دوز دارو در فهرست دارویی کشور وجود دارد و برخی از آن‌ها جزو جدیدترین داروهای جهان هستند که حتی در بسیاری از کشورهای پیشرفته هنوز در دسترس مردم قرار ندارند.

وی خاطرنشان کرد که دسترسی به دارو حتی در کشورهای پیشرفته زمان‌بر است و داروهای تأییدشده در سازمان غذا و داروی آمریکا معمولاً با فاصله۲ تا ۱۰ سال بعد در کشورهای اروپایی، کانادا و استرالیا عرضه می‌شوند.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه هیچ کشوری امکان دسترسی به همه داروهای اختراع‌شده در جهان را ندارد، گفت: هر کشور بخشی از این داروها را متناسب با امکانات و بیشترین دستاورد درمانی وارد بازار می‌کند.

وی تأکید کرد: ورود دارو به فهرست رسمی دارویی کشور براساس استانداردهای ملی و بین‌المللی و پس از ارزیابی علمی مستندات انجام می‌شود و مردم و پزشکان می‌توانند اطمینان داشته باشند که بررسی‌های لازم از نظر ایمنی، اثربخشی و هزینه‌اثربخشی صورت گرفته است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: