شناسهٔ خبر: 75161867 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس هیات بوکس کرمانشاه:

اسپانسرینگ ورزشی در کرمانشاه تعطیل است/ قهرمانان زیادی داریم، اما پول نداریم

رئیس هیات بوکس استان کرمانشاه به عدم حمایت سرمایه‌داران استان از رشته بوکس اشاره کرد و گفت: متاسفانه اسپانسرینگ ورزشی در کرمانشاه تعطیل است.

صاحب‌خبر -

حسین فشی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به روند رو به رشد بوکس در کرمانشاه، اظهار کرد: کرمانشاه همواره یکی از قطب‌های مهم بوکس ایران بوده و زمانی نیمی از ملی پوشان این رشته از کرمانشاه بودند. 

وی افزود: هرچند در مقطعی این رشته در استان به رکود رفت، اما خوشبختانه در حال حاضر شرایط خوبی داریم. 

رئیس هیات بوکس کرمانشاه، تنها مشکل بزرگ این رشته در استان را در بحث اسپانسرینگ عنوان کرد و گفت: این مشکل باعث شده با وجود اینکه کرمانشاه در این رشته قهرمانان زیادی دارد، اما نتوانیم در رقابت‌های لیگ برتر شرکت کنیم. 

وی تصریح کرد: اگر بخواهیم امسال در رقابت‌های لیگ برتر بوکس شرکت کنیم به حداقل سه میلیارد تومان اعتبار نیاز است، درحالی که صنایع و سرمایه داران استان حاضر نیستند حتی ۱۰ هزار تومان به ورزش کمک کنند. 

فشی با بیان اینکه این مشکل نه تنها در بوکس بلکه در بسیاری دیگر از رشته‌های ورزشی کرمانشاه وجود دارد، گفت: متاسفانه اسپانسرینگ ورزشی در کرمانشاه تعطیل است. 

وی تاکید کرد: هیات‌های ورزشی نیز اعتبارات بسیار محدودی در اختیار دارند که تنها صرف حق الزحمه‌ها و هزینه حامل‌های انرژی می‌شود و نمی‌توانند حمایت چندانی از تیم‌های ورزشی داشته باشند. 

رئیس هیات بوکس کرمانشاه با بیان اینکه در حال حاضر هفت تا هشت بوکسور کرمانشاهی در رده‌های سنی مختلف در تیم های ملی حضور دارند، عنوان کرد: این تعداد ملی پوش در حالیست که ما طی چندسال اخیر حتی در رقابت‌های لیگ برتر بوکس هم شرکت نکرده‌ایم. 

وی در ادامه به فعالیت حدود هشت باشگاه بوکس در کرمانشاه اشاره کرد و گفت: برای اینکه بوکس کرمانشاه پویا باشد، لیگ باشگاه‌های بوکس را در استان برگزار کرده‌ایم و از این طریق قهرمانان خود را به کشور معرفی می‌کنیم. 

فشی خاطرنشان کرد: شایسته نیست بوکس این استان با پیشنیه درخشان خود مورد حمایت اسپانسرهای ورزشی قرار نگیرد. 

انتهای پیام