شناسهٔ خبر: 75161856 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات | لینک خبر

روستای کاکلک شهرکرد | وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

روستای کاکلک

صاحب‌خبر -
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری، بهنام امانی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان از بهره مندی 167 خانوار روستای کاکلک در شهرستان شهرکرد به اینترنت پرسرعت خبر داد.
امانی با بیان اینکه تا پایان برنامه هفتم پیشرفت،تمامی روستاهای بالای بیست خانوار استان به اینترنت پرسرعت متصل می شوند، اظهار کرد: با بهره مندی روستای کاکلک از اینترنت پرسرعت، پوشش اینترنت نسل چهارم در روستاهای بالای بیست خانوار شهرستان شهرکرد 100 درصد شد.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با اشاره به اینکه برای احداث سایت همراه از محل اعتبارات اینترنت رسانی روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هزینه می شود،گفت: حدود 60میلیارد ریال اعتبار برای احداث سایت جدید همراه اول در روستای کاکلک هزینه شده است.
امانی تصریح کرد: با احداث سایت همراه اول در روستای مذکور 167 خانوار با جمعیتی بالغ بر 490 نفر از بستر اینترنت نسل چهارم برخوردار شدند.
وی با اشاره به مزایای اینترنت پرسرعت بیان کرد: آموزش و سلامت الکترونیک، خرید و فروش اینترنتی محصولات کشاورزان، بدون حضور واسطه همه می تواند با استفاده از بستر اینترنت انجام شود و امیدواریم جوانان روستا از خدمات پروژه بهره‌ کافی را برده و در جهت توسعه روستای خود گام بردارند.