شناسهٔ خبر: 75161482 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

معاون آموزشی دانشگاه خبر داد

دانشگاه فردوسی مشهد پذیرای ۴۰۰۰ دانشجوی جدیدالورود

معاون آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: در حال حاضر شمار کل دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد بالغ بر ۱۸ هزار دانشجو است که با افزوده شدن دانشجویان جدیدالورود این شمار می‌تواند طی ماه‌های آینده بالغ بر ۲۲ هزار نفر شود.

صاحب‌خبر -

محمدتقی فخلعی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به شروع سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: در دانشگاه بزرگ و پرسابقه فردوسی مشهد، ۱۳ دانشکده فعال حضور دارند که متولی امر آموزش، پژوهش و فعالیت‌های آکادمیک هستند، شمار گروه‌های آموزشی، بالغ بر ۶۳ گروه است و مجموع رشته‌ها و گرایش‌های دایر در دانشگاه، ۴۱۰ رشته گرایش هست.

وی ادامه داد: رشته گرایش‌های دوره کارشناسی ۶۴، کارشناسی ارشد ۲۲۰ و دوره دکتری ۱۲۶ مورد هستند. برنامه دانشگاه به سمت راه‌اندازی دوره‌ها و رشته گرایش‌های جدید مبتنی بر نیازهای اجتماعی و تقاضا است و در سال ۱۴۰۴، دو رشته گرایش، یک مورد در مقطع کارشناسی رشته مشاوره در گروه آموزشی روانشناسی، یعنی مشاوره و تربیتی و همچنین یک رشته در کارشناسی ارشد گروه جغرافیا به نام هیدروپلتیک راه‌اندازی و دانشجوی جدید جذب خواهد کرد.

معاون آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به شمار دانشجویان جذب و پذیرش‌شده سال ۱۴۰۴ تصریح کرد: در مقطع دکتری تا کنون ۴۷۶ پذیرش قطعی صورت گرفته، مقاطع ارشد و کارشناسی با توجه به تاخیر در اعلام نتایج کنکور سراسری، پیش‌بینی می‌شود حدود ۱۵۸۴دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و در مقطع کارشناسی ۲۷۵۴ دانشجو به دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد اضافه شود که این آمار ممکن است نوسان پیدا کند.

فخلعی با اشاره به ۱۸ هزار دانشجوی این دانشگاه گفت: با افزوده شدن دانشجویان جدیدالورود در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و همچنین دانشجویان متقاضی جذب و پذیرش در حوزه بین‌الملل، این شمار می‌تواند طی ماه‌های آینده بالغ بر ۲۲ هزار دانشجو شود. برای سال ۱۴۰۴، ۹۵۰ پذیرش قطعی برای دانشجویان بین‌الملل داریم که به جمع ۱۰۰۰ دانشجوی بین‌الملل جاری ما ملحق خواهند شد و این حاکی از آن است که حوزه فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه فردوسی مشهد برای برداشتن یک گام رو به جلو آماده شده است.

وی با اشاره به شمار اعضاء هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد، بیان کرد: در حال حاضر جمع کل اعضاء هیات علمی بالغ بر ۸۳۰ نفر هستند که در این بین ۲۵۲ مورد در مرتبه استادیار، ۳۳۳ مورد در مرتبه علمی دانش‌یاری و ۲۴۶ استاد تمام در دانشکده‌های مختلف مشغول به فعالیت هستند. در طی ۲ سال اخیر و جذب فراخوان ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ و نیز جذب نخبگان، ۸۵ عضو هیات علمی جدید به خانواده اعضای هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد اضافه شده‌اند.

معاون آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: دانشگاه فردوسی مشهد دومین کلان دانشگاه کشور و پرحجم‌ترین عملیات آموزشی، پژوهشی و سایر عملیات آکادمیک در این دانشگاه بزرگ رخ می‌دهد. ظرفیت علمی و استادی این دانشگاه کم‌نظیر است و قطب نخست علمی در شمال شرق کشور را تشکیل داده که جاذبه‌های فراوانی در این منطقه دارا است.

فخلعی با توصیه به دانشجویان جدیدالورود، خاطرنشان کرد: دانشجویان جدیدالورود باید توجه جدی به واقعیت سترگ دانشگاه فردوسی مشهد داشته باشند، از همه افرادی که وارد این سنگر می‌شوند عزم، اراده، جدیت و دنبال کردن اهداف والای علمی را توقع داریم. در همان هفته نخست با مجموعه  جدی و مصمم برای انجام رسالت علمی روبه‌رو خواهند شد.

انتهای پیام