شناسهٔ خبر: 75161169 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رئیس سازمان شیلات ایران:

ظرفیت افزایش تولید سالانه آبزیان در کرمانشاه به بیش از ۵۰ هزار تن وجود دارد

کرمانشاه - ایرنا - رئیس سازمان شیلات ایران بر ضرورت تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام شیلاتی در استان کرمانشاه تأکید کرد و گفت: با توجه به ظرفیت بالای این استان در حوزه آبزی‌پروری، می‌توان با جذب سرمایه‌گذار و مشارکت بخش خصوصی، تولید سالانه انواع محصولات آبزی را به بیش از ۵۰ هزار تن افزایش داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا؛ حمزه رستم‌پور روز شنبه در سفر به استان کرمانشاه و بازدید از اداره‌کل شیلات استان، با قدردانی از حمایت‌های استاندار کرمانشاه در توسعه فعالیت‌های شیلاتی، اظهار داشت: تکمیل پروژه‌های ناتمام، ایجاد شهرک تخصصی ماهیان زینتی، راه‌اندازی پایانه صادراتی آبزیان در شهرستان قصرشیرین و توسعه صنایع فرآوری از برنامه‌های اولویت‌دار این سازمان در کرمانشاه است.

وی افزود: سازمان شیلات ایران نقش تسهیل‌گر و تنظیم‌گر را در این بخش بر عهده دارد و با تولید سالانه بیش از ۱.۵ میلیون تن محصولات شیلاتی و ۷۰۰ میلیون دلار صادرات، سهمی مؤثر در تأمین امنیت غذایی کشور ایفا می‌کند.

رستم‌پور با اشاره به اهمیت تکمیل زیرساخت‌های تولید و حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی گفت: توسعه صنعت شیلات علاوه بر اشتغال‌زایی و ارزآوری، نقشی مهم در پدافند غیرعامل و تأمین امنیت غذایی دارد.

ظرفیت افزایش تولید سالانه آبزیان در کرمانشاه به بیش از ۵۰ هزار تن وجود دارد

رئیس سازمان شیلات ایران در ادامه وجود مجتمع پرورش ماهی شهدا در شهرستان مرزی قصرشیرین را یکی از ظرفیت‌های مهم کشور در این زمینه دانست و افزود: تلفیق فعالیت‌های شیلاتی با گردشگری و صنایع تبدیلی می‌تواند ارزش افزوده بالایی برای استان کرمانشاه ایجاد کند.

وی در پایان با تأکید بر پرهیز از خام‌فروشی محصولات آبزی گفت: توسعه صنایع فرآوری و بسته‌بندی در کنار جذب سرمایه‌گذاران جدید، موجب رونق پایدار تولید و صادرات در بخش شیلات خواهد شد.

به گزارش ایرنا؛ در استان کرمانشاه هم اینک ۴۶۰ واحد شیلاتی در قالب ۳۷۸ واحد مزرعه سردابی ، ۸۰ واحد گرمابی، ۲ مزرعه خاویاری ، چهار مجتمع سردآبی، یک مجتمع گرمابی و چهار واحد پرورش ماهی در قفس فعال است.

استان کرمانشاه هم اینک رتبه نخست را در تولید ماهیان گرمابی در کشور در بین استان های غیرساحلی داراست.