شناسهٔ خبر: 75157604 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار فارس مطرح کرد:

بدون امنیت روانی، انسجام اجتماعی در خطر است؛ لزوم امیدآفرینی رسانه‌ها

شیراز-ایرنا- استاندار فارس با تاکید بر اینکه امنیت روانی جامعه ستون نامرئی انسجام اجتماعی است، گفت: این موضوع باید در همه عرصه‌ها، به‌ویژه در رسانه، اولویت اصلی باشد؛ بدون توجه به امنیت روانی، انسجام اجتماعی در معرض خطر قرار می‌گیرد؛ بنابراین رویدادهایی همچون «ایران جان» می‌توانند با امیدآفرینی و نمایش ظرفیت‌ها، نقش مهمی در این مسیر ایفا کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش شنبه ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری فارس، حسینعلی امیری در نشست با جمعی از مدیران سازمان صدا و سیما، جایگاه استان فارس را در کشور کم‌نظیر خواند و خواستار توجه ویژه به ظرفیت‌های آن در تولیدات رسانه‌ای رویداد «ایران جان» شد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی، اجتماعی و رسانه‌ای استان فارس، از برنامه «ایران جان» به‌عنوان بستری برای تقویت انسجام ملی یاد کرد.

نماینده عالی دولت در استان با اعلام آمادگی کامل مدیریت استان فارس برای همراهی با این رویداد، افزود: ارائه چارچوب دقیق اجرایی از سوی متولیان برنامه، زمینه‌ساز بسیج همه‌جانبه ظرفیت‌های استان خواهد بود.

ویژگی‌های منحصربه‌فرد فارس در «ایران جان»

امیری با اشاره به تفاوت‌های محتوایی برنامه در فارس نسبت به سایر استان‌ها، خاطرنشان کرد: وسعت جغرافیایی، پراکندگی جمعیت و همچنین جایگاه و ظرفیت‌های ویژه استان فارس در حوزه‌های گردشگری و فرهنگی، باید در این رویداد مورد توجه جدی قرار گیرد.

بدون امنیت روانی، انسجام اجتماعی در خطر است؛ لزوم امیدآفرینی رسانه‌ها

تمایز فارس با سه استان قبلی

وی با اشاره به شرایط خاص کنونی کشور، تاکید کرد: این شرایط، جایگاه فارس را نسبت به سه استانی که پیش از این میزبان «ایران جان» بوده‌اند، متمایز می‌کند.

تاثیرگذاری بر افکار عمومی و نخبگان

استاندار فارس به نقش رسانه در شکل‌دهی به افکار عمومی اشاره کرد و گفت: انسان ذاتا میل به یادگیری دارد و این میل زمانی شکوفا می‌شود که سخن از سوی فردی آگاه و صاحب‌نظر بیان شود.

امیری بر ضرورت تولید برنامه‌هایی با محتوای عمیق، کارشناسی و متناسب با شرایط جامعه تاکید کرد و افزود: تولیدات رسانه‌ای و تحلیل‌ها باید علاوه بر تاثیرگذاری بر عموم مردم، نخبگان جامعه را که قشری جریان‌ساز و صاحب تریبون هستند نیز تحت تاثیر قرار دهند.

وی در ادامه نظارت رسانه‌ها را نوعی «امر به معروف و نهی از منکر مدرن» دانست.

در این نشست، امیر رئوف مدیرکل صدا و سیمای فارس و دیگر مدیران سازمان صدا و سیما، ضمن بیان بسترهای لازم برای اجرای برنامه «ایران جان»، گزارشی از نحوه اجرای این رویداد رسانه‌ای ارائه کردند.