شناسهٔ خبر: 75154947 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

گذر مخاطره‌آمیز از معابر تاریک شهر قلعه‌گنج + فیلم

جیرفت - ایرنا - رفع مشکل روشنایی معابر یکی از اصلی ترین اقدامات مدیریت شهری برای افزایش امنیت اجتماعی و بهبود کیفیت زندگی شهروندان است و وجود نور مناسب در کوچه و خیابان‌ها باعث می‌شود که تردد افراد در ساعات شب با اطمینان بیشتری صورت گیرد اما ۶ ماه است در چند محله اصلی شهر قلعه‌گنج موضوع دست نیافتنی شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، بلوار امام خمینی (ره) شهر قلعه‌گنج در محله‌های علی آباد و حسن آباد که مسیر اصلی و تردد بسیاری از شهروندان است بیش از ۶ ماه روشنایی ندارد و حدود یک کیلومتر از این بلوار پایه چراغ دارد ولی دلیل خاموشی آن نبود کابل برق عنوان شده است.

تاریکی این بلوار شهری در شب موضوعی است که در بسیاری از موارد علاوه بر ایجاد ترس و دلهره در دل شهروندان و عابران پیاده، زمینه ساز سرقت و تخلفات رانندگی از جمله گریز از صحنه تصادف نیز شده است.

در همین زمینه چند تن از شهروندان با مراجعه به شهرداری و اداره برق و سایر مسئولان شهری این مشکل را پیگیری کرده اند اما هنوز این مشکل حل نشده است.

احمد زمانی یکی از شهروندان در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: پسرم کلاس چهارم ابتدایی است و یک هفته قبل با دوچرخه در بلوار علی آباد حدود ساعت ۱۸ غروب در حال تردد بود که یک دستگاه پراید به دلیل نداشتن روشنایی بلوار با او تصادف کرد.

وی با بیان اینکه راننده خودرو از صحنه فرار کرد، افزود: دیروز پسرم را از بیمارستان مرخص کردم و پزشک معالج گفته سرش آسیب دیده است.

اما احسان مقبلی رئیس اداره برق شهرستان قلعه‌گنج معتقد است که تامین برق روشنایی معابر بلوارهای سطح شهر بر عهده شهرداری است.

شهردار قلعه‌گنج نیز گفت: برای ایجاد روشنایی بخشی از بلوار محله علی آباد نیاز به تامین کابل داریم چون پایه چراغ‌ها و دستک‌های روشنایی پایه چراغ‌ها از قبل خریداری شده است.

اسماعیل صادقی افزود: نیاز به همکاری اداره برق برای تامین کابل و تهیه و تدارک دستگاه بالابر برای اجرای عملیات روشنایی داریم.

این در حالی است که کمی آن طرف‌تر کوچه شهید حیدری ۱۲ محله حسن آباد جنب مسجد نیز تاریک است و روشنایی معابر ندارد.

شهروندان و ساکنان این کوچه می‌گویند: تاریکی زودهنگام ۶ ماهه دوم سال حس ترس و ناامنی به شهروندان می‌دهد و افراد فرصت‌طلب که از این شرایط سوءاستفاده می‌کنند جان و مال مردم را به خطر می‌اندازند.

خبرنگار: ادیب حیدری