شناسهٔ خبر: 75153450 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

رسانه‌های صهیونیستی در شوک پاسخ حماس به طرح صلح ترامپ درباره غزه

رسانه‌های عبری‌زبان در پی بیانیه رسمی حماس و همچنین پست دونالد ترامپ، دچار آشفتگی شدید و سردرگمی سیاسی شده‌اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو ؛ رسانه‌های عبری‌زبان در پی بیانیه رسمی حماس و همچنین پست دونالد ترامپ، دچار آشفتگی شدید و سردرگمی سیاسی شده‌اند.

 تحلیل‌گران می‌گویند رژیم صهیونیستی از ابتدا بر این باور بود که حماس پیشنهاد آتش‌بس را رد خواهد کرد، تا بتواند بهانه‌ای برای ادامه نسل‌کشی در غزه داشته باشد.

اما موافقت مشروط حماس با ورود به مذاکرات و اعلام آمادگی برای آزادی گروگان‌ها، و در ادامه، درخواست صریح ترامپ برای توقف فوری بمباران غزه، محاسبات تل‌آویو را به‌هم ریخته است.

رسانه‌های صهیونیستی از «وضعیت فروپاشی و بحران در عرصه رسانه‌ای و سیاسی داخلی» خبر می‌دهند و فضای حاکم بر دولت را ترکیبی از خشم، نگرانی و سردرگمی توصیف کرده‌اند.