شناسهٔ خبر: 75153247 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

گفت‌و‌گو|

ابراهیمی: شعارها علیه هاشمیان بی‌انصافی است/ تغییر مربی پرسپولیس را به چاه می‌اندازد

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پرسپولیس همچنان می‌تواند در کورس قهرمانی بماند. اما به جای تخریب مربی و مدیریت، باید از تیم حمایت شود.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

پیشکسوت فوتبال ایران و پرسپولیس با انتقاد از شعار‌های تند علیه وحید هاشمیان سرمربی سرخپوشان و رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس تأکید کرد چنین فضایی می‌تواند تیم را به بحران عمیق‌تری بکشاند.

ناصر ابراهیمی در گفت‌و‌گو با میزان، درباره تساوی یک بر یک پرسپولیس مقابل گل‌گهر سیرجان اظهار داشت: این دیدار متعادل بود و نمی‌توان گفت کدام تیم برتر میدان بود. هر ۲ تیم روی دروازه یکدیگر موقعیت داشتند. اما نکته مهم اینجاست که نتیجه تقصیر مربی نیست. وقتی می‌بینم برخی هواداران علیه هاشمیان شعار حیا کن، رها کن سر می‌دهند، واقعاً ناراحت می‌شوم. چنین رفتار‌هایی می‌تواند تیم را به چاهی عمیق فرو ببرد.

وی ادامه داد: پرسپولیس الان مشکل بازیکن دارد. فوتبالیست‌هایی در حد و اندازه نام پرسپولیس کم داریم. بسیاری از تیم‌ها مقابل پرسپولیس و استقلال با تمام توان بازی می‌کنند. همین تیم گل‌گهر که برابر پرسپولیس مساوی گرفت، ممکن است هفته بعد مقابل تیم دیگری شکست بخورد؛ بنابراین نمی‌توان همه‌چیز را گردن سرمربی انداخت. اگر روزی بزرگ‌ترین مربی دنیا هم بیاید، بدون بازیکن باکیفیت نمی‌تواند معجزه کند.

فوتبال ایران درگیر دلالی شده 

پیشکسوت پرسپولیس با اشاره به شرایط کلی فوتبال ایران تصریح کرد: ما سازندگی نداریم. فوتبال ایران درگیر دلالی شده است. بازیکنان بدون پشتوانه و بدون نام و نشان فقط جابه‌جا می‌شوند. در گذشته از زمین‌های خاکی، مدارس و تیم‌های پایه ستاره پرورش پیدا می‌کرد، اما امروز این چرخه تعطیل شده است. به همین دلیل تیم‌های بزرگ هم با کمبود بازیکن درجه یک مواجه‌اند.

ابراهیمی درباره عملکرد سرمربی پرسپولیس گفت: عملکرد وحید هاشمیان تا این مقطع بسیار خوب بوده است. او مربی با شخصیت و کاربلدی است که باید به او مهلت داد. پرسپولیس الان بازیکنان ۳۶ و ۳۷ ساله در ترکیب دارد و طبیعی است که مشکلاتی پیش بیاید. تغییر مربی در این شرایط فقط پرسپولیس را از مسیر قهرمانی دور می‌کند. هواداران باید صبور باشند.

درویش دیگر چه باید می‌کرد که نکرد؟

وی در ادامه درباره شعارها علیه رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس، عنوان کرد: رضا درویش دیگر چه باید می‌کرد که نکرد؟ در نقل‌وانتقالات که خوب عمل کرد و تیم را پیش از هر تیم دیگری زودتر بست و نقل و انتقالات را شروع کرد. هواداران بنظرم احساسی شعار می‌دهند و این شعارها کمر تیم را خواهد شکست، زیرا حواشی بیش‌ از پیش افزایش پیدا می‌کند. مشکل جای دیگریست و نه مشکل از درویش است و نه از هاشمیان؛ بلکه دلالان تا به اینجا کمر فوتبال را شکسته‌اند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: پرسپولیس همچنان می‌تواند در کورس قهرمانی بماند. اما به جای تخریب مربی و مدیریت، باید از تیم حمایت شود. این شعار‌ها نه‌تنها کمکی نمی‌کند بلکه باعث تضعیف روحیه بازیکنان و کادر فنی خواهد شد. امیدوارم در بازی‌های بعد سرخ‌پوشان در حد نام پرسپولیس در زمین ظاهر شوند.

انتهای پیام/