شناسهٔ خبر: 75152902 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

فرمانده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی:

خراسان همواره سرچشمه مقاومت ایرانیان در مقابل تجاوز بوده است

فرمانده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی گفت: دیار خراسان در طول تاریخ سرچشمه و الهام بخش مبارزه و مقاومت ایرانیان در مقابل تجاوز و استعمار خارجی و مبارزه با استبداد داخلی بوده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی، سردار سید هاشم غیاثی امشب _جمعه یازدهم مهر_ در دومین اجلاسیه کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان خراسان رضوی در مشهد اظهار کرد: جهاد و مبارزه در اسلام برای احقاق حق و برافراشتن پرچم اسلام امری دائمی و همیشگی است و این مبارزه شئون و اقسام مختلف دارد. هر کس در این مسیر قدم بردارد و خداوند را یاری دهد خداوند در این مبارزه او را یاری می کند و راه درست را به او نشان خواهد داد

وی افزود: زندگی امام هشتم (ع) سرتاسر مبارزه و جهاد بوده است که به هجرت این امام عزیز به مرو و شهادت ایشان در طوس منجر شد که به همین دلیل طوس، مشهد یعنی محل شهادت نام گرفت و ایران تحت تاثیر حضور حضرت رضا (ع) محل رشد و تعالی فرهنگ تشیع علوی شد و فرهنگ مبارزه و ایثار در سراسر کشور نهادینه شد تا به برکت انقلاب اسلامی و نفس مسیحایی حضرت امام راحل عظیم‌الشأن این مجاهدت‌ها و مبارزه‌ها به ثمر نشست.

فرمانده سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی ادامه داد: دفاع مقدس به عنوان قله مجاهدت‌های ایرانیان مسلمان نشان داد که ایران دیار دین و حماسه است و ایرانیان زیر بار ظلم نخواهند رفت و تا شرک و کفر هست، دست از مبارزه نخواهند کشید و مسیر مبارزه دائمی و خستگی ناپذیر تا برافراشتن پرچم ظهور و از بین رفتن ظلم و شرک ادامه خواهد داشت. این مسیری روشن با عزت و پرافتخار است که با وعده قطعی پیروزی مستضعفین بر مستکبرین همراه است.

وی با بیان اینکه شهدا به عنوان قهرمانان حقیقی ایران اسلامی بهترین الگو برای نسل‌های نوجوان و جوان خواهند بود تا مسیر رشد و اعتلای این مرز و بوم را رقم بزنند، افزود: انقلاب اسلامی روحیه ظلم ستیزی و جهاد و ایثار و شهادت را از اقدامات فردی و گروهی تبدیل به یک جریان مستمر و خدا محور و حق طلب کرد.

غیاثی خاطرنشان کرد: امروز در گفتمان انقلاب اسلامی شهدا الگوهای انسان سازی هستند که روش و منش شان درس آموز است و ترویج سبک زندگی شان انسان انقلاب اسلامی را متولد می‌کند.

وی افزود: دیار خراسان در طول تاریخ سرچشمه و الهام بخش مبارزه و مقاومت ایرانیان در مقابل تجاوز و استعمار خارجی و مبارزه با استبداد داخلی بوده است؛ قیام سربداران یک قیام نظامی سیاسی در مقابل تجاوز مغولان بوده است و روحیه ایستادگی را در مقابل ظلم در جان مردم خراسان زنده نگه داشته است.

فرمانده سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی ادامه داد: قیام گوهرشاد در قالب مبارزه با استبداد رضاخانی زنده بوده است و تا شهادت مجاهدان جهاد تبیین چون شهید مطهری و شهید هاشمی‌نژاد و دیگر شهدای عزیز تا قهرمانان دفاع مقدس و قهرمانان دفاع از حرم و دفاع از امنیت و شهدای سلامت و خدمت، تا به امروز ادامه داشته است.

وی گفت: رزمندگان خراسان به دلیل همجواری با مضجع شریف رضوی، از همان سال‌های پرافتخار دفاع مقدس، فرستادگان رضا نامیده می‌شدند و از حرم حضرت رضا (ع) اذن شهادت گرفتند و از کوی رضا پر گشودند.

غیاثی افزود: شهدا در حقیقت مصداق مبارزان دائمی خستگی ناپذیرند که این مبارزه توسط نسل‌های جدید در ساحات مختلف انقلاب اسلامی ادامه دارد.