شناسهٔ خبر: 75152879 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

عمان خواستار فشار بین‌المللی بر رژیم صهیونیستی شد

وزارت خارجه عمان با صدور بیانیه‌ای از جامعه جهانی خواست مسئولیت‌های خود را بپذیرند و با اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی، از ادامه نقض قوانین بین‌المللی جلوگیری کرده و زمینه ورود کمک‌های انسانی به نوار غزه را فراهم سازد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو از شبکه الجزیره قطر، این وزارتخانه همچنین اعلام کرد که اوضاع شهروندان عمانی حاضر در ناوگان الصمود را به دقت پیگیری می‌کند و بر بازگشت امن آنان به کشور تأکید دارد.

وزارت خارجه عمان افزود که در حال همکاری و هماهنگی با شرکای خود برای تضمین امنیت شهروندان عمانی حاضر در ناوگان الصمود است.

در این بیانیه، مسقط بر ضرورت حفظ سلامت تمامی مشارکت‌کنندگان در این کاروان دریایی و پرهیز از به خطر افتادن جان آنان تأکید کرد.

این موضع‌گیری در حالی صورت می‌گیرد که اسطول الصمود جهانی طی روز‌های اخیر با اقدامات سرکوبگرانه نیروی دریایی اسرائیل در آب‌های بین‌المللی مواجه شده است.

این اظهارات در پی تصمیم رژیم اسرائیل برای بازگرداندن فعالان ناوگان جهانی صمود برای بازگشت به کشورهایشان مطرح شده است.

روزنامه یدیعوت آحارونوت نیز در این باره خبر داد که مقامات اسرائیلی تصمیم گرفتند حکم اخراج فعالان کاروان "الصمود" را آغاز کنند.

نیروی دریایی رژیم صهیونیستی در ساعات ابتدایی امروز کشتی «مارینت» را که آخرین شناور «ناوگان الصمود» برای شکستن محاصره غزه محسوب می‌شد، در آب‌های بین‌المللی رهگیری و توقیف کرد.

پیش‌تر این ناوگان که متشکل از ۴۲ کشتی و قایق حامل فعالان بین‌المللی و کمک‌های انسان‌دوستانه بود، از کشور‌های مختلف حرکت خود را به سمت نوار غزه آغاز کرده بود.

این خبر ساعتی پس از آن منتشر می‌شود که ۴۷۳ تن از فعالان ناوگان جهانی الصمود به زندان کتسیعوت رژیم صهیونیستی منتقل شدند.

پس از آن کمیته بین‌المللی شکستن محاصره غزه گزارش داد که شماری از افرادی که در جریان توقیف ناوگان «الصمود» توسط رژیم صهیونیستی بازداشت شده‌اند، در اعتراض به وضعیت خود، اعتصاب غذای نامحدود آغاز کرده‌اند.