شناسهٔ خبر: 75151907 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

وقوع حادثه برای بالگرد هلال‌احمر در اشترانکوه / ۱۰ تیم عملیاتی به محل اعزام شدند / ۲ نفر جان باختند + فیلم

حوادث رکنا : یک بالگرد جمعیت هلال احمر که برای عملیات جست‌و‌جو و نجات یک زن مفقود شده به ارتفاع ۴ هزار متری چالکبود در اشترانکوه اعزام شده بود با ۹ سرنشین شامل کادر پروازی و امدادگران هلال‌احمر دچار حادثه شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش رکنا،علی محمدی مدیرعامل هلال‌احمر استان لرستان اعلام کرد: بر اساس گزارش‌های اولیه عصر امروز ۱۱ مهرماه، بالگرد جمعیت هلال‌احمر که برای عملیات امدادونجات به ارتفاعات اشترانکوه در استان لرستان اعزام شده بود دچار حادثه شد.

این بالگرد برای عملیات جست‌و‌جو و نجات یک زن مفقود شده به ارتفاع ۴ هزار متری چالکبود در اشترانکوه اعزام شده بود و در ارتفاع ۲۸۰۰ متری دچار حادثه شده و ۹ سرنشین شامل کادر پروازی و امدادگران هلال‌احمر داشته است.

در ابتدا ٦ تیم عملیاتی از لرستان برای بررسی حادثه به منطقه اعزام شدند.

 

 

درحال بارگزاری...

دریافت فایل News_rokna-1167169_LazyVideo_3056012لحظه-برقرارى-ارتباط-با-حادثه-ديدگان-سقوط-بالگرد-هلال-احمر-در-اشترانكوه-لرستان921.mp4 با حجم
0 bytes

برچسب‌ها: