شناسهٔ خبر: 75150582 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس و دریای عمان افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس و دریای عمان

سازمان هواشناسی کشور با صدور هشداری از افزایش بیشینه سرعت وزش باد و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۱/۵ متر در مناطق ساحلی و بیش از ۱/۵ متر در مناطق دور از ساحل در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان، شرق خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان خبر داد.

صاحب‌خبر - به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار هواشناسی دریایی سطح زردرنگ از افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریای خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان طی روزهای شنبه و یکشنبه (۱۲ و ۱۳ مهرماه) خبر داده و آورده است: طی دو روز آینده افزایش بیشینه سرعت وزش باد در محدوده ۲۴-۲۰ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۱/۵ متر در مناطق ساحلی و بیش از ۱/۵ متر در مناطق دور از ساحل در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان، شرق خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان پیش‌بینی می‌شود. بر این اساس، احتمال غرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس های پرورش ماهی، اختلال در فعالیت های تفریحی، اختلال در ترددهای دریایی قایق های صیادی ،شناورهای سبک و نیمه سنگین ، اختلال در تردد شناورهای مسافربری و تردد کشتی های تجاری و اختلال در فعالیت های فراساحلی و فعالیت های سکوهای نفتی وجود دارد. در همین راستا این سازمان نسبت به منع شنا، منع فعالیت های تفریحی و شیلاتی، اجتناب از تردد شناورهای سبک و نیمه سنگین ، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت فعالیت های ساحلی و فراساحلی و فعالیت های سکوهای نفتی و آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی توصیه کرده است.