به گزارش خبرگزاری آنا، تیمهای پرسپولیس و گلگهر سیرجان در چارچوب هفته ششم لیگ برتر از ساعت ۱۸:۳۰ در ورزشگاه شهدای شهرقدس به مصاف هم رفتند.
*سیامک نعمتی بازیکن فعلی گلگهر و سابق پرسپولیس با رضا کرمانشاهی معاون باشگاه پرسپولیس خوش و بش کرد.
*محمد عمری بالاخره توانست با غلبه بر مصدومیت در کنار تیم پرسپولیس باشد و با مجید عیدی، رضا جعفری و پوریا پورعلی و علیرضا محمد همتیمیهای سابقش خوش و بش کرد.
* گل گهریها موقع بازدید از زمین چمن توسط هواداران پرسپولیس هو شدند.
*امین کاظمیان با مهدی تیکدرینژاد و آرمان اکوان همشهریهای خود خوش و بش کرد.
*امیر شبانی مدافع گلگهر با لباس شخصی در ورزشگاه حضور دارد. او از لیست بازی امروز خط خورده است.
*جلسه ۵۰ نفره لیدرهای پرسپولیس برای هماهنگی جلوگیری از شعار علیه رضا درویش ساعاتی پیش از دیدار برگزار شد، تماشاگران در فضای مجازی کمپین تشکیل دادهاند تا از دقیقه یک علیه مدیرعامل پرسپولیس شعار دهند.
*طبق برنامه از قبل هماهنگ شده همان تعداد هواداری که در ورزشگاه حاضر شدند علیه درویش مدیرعامل پرسپولیس شعار «حیا کن رها کن» سر می دهند.
*هواداران پرسپولیس پیش از شروع دیدار، با اشاره به نتایج اخیر استقلال در آسیا، برای این تیم کری خواندند.
*تماشاگران با چاشنی توهین به علیرضا بیرانوند، پیام نیازمند دروازهبان تیم خود را تشویق کردند.
*بانوان تماشاگر پرسپولیسی هم علیه رضا درویش مدیرعامل این باشگاه، شعار «حیا کن رها کن» سر دادند.
*کریم باقری و علیرضا محمد، مربیان حال حاضر پرسپولیس و گلگهر و همتیمیهای سابق در پرسپولیس، با یکدیگر خوشوبش گرمی داشتند.
*مجتبی فخریان و امیر شبانی بازیکنان فصل گذشته شمسآذر دقایقی به گفتوگو با یکدیگر پرداختند.
*سیامک نعمتی بازیکن سابق پرسپولیس، مورد تشویق هواداران این تیم قرار گرفت.
*وحید هاشمیان سرمربی پرسپولیس ساعتی پیش از دیدار، از شرایط چمن و گرم کردن بازیکنان بازدید کرد.
*سیامک نعمتی بازیکن حال حاضر گلگهر و سابق پرسپولیس، مورد تشویق هواداران پرسپولیس قرار گرفت و به سمت نیمکت پرسپولیس رفت.
*رضا اسدی دیگر بازیکن سابق پرسپولیس، مورد تشویق هواداران پرسپولیس قرار نگرفت.
*محمدحسین کنعانیزادگان مدافع مصدوم پرسپولیس، برای تماشای دیدار دو تیم با ماشین شخصی خود به ورزشگاه آمد.
*چمن ورزشگاه دقایقی پیش از شروع دیدار، آبیاری شد.
*پیش از شروع بازی، اعضای گلگهر حلقه اتحادی تشکیل دادند.
*محمد خدابندهلو هافبک پرسپولیس به سمت نیمکت گلگهر رفت.
انتهای پیام/