شناسهٔ خبر: 75145785 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

معاون وزیر ورزش و جوانان خبر داد

تکمیل پروژه‌های ورزشی نیمه‌تمام در شهرستان‌های پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز+ فیلم

معاون وزیر ورزش و جوانان از تکمیل پروژه‌های ورزشی نیمه‌تمام در شهرستان‌های شمالی استان اردبیل خبر داد و اظهار کرد: احداث زمین چمن مصنوعی فوتبال در اصلاندوز، تکمیل تالار وزنه‌برداری در پارس‌آباد و به پایان رساندن سالن ویژه بانوان در بیله‌سوار در دستور کار قرار گرفته است.

صاحب‌خبر -

غنی نظری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در اردبیل اظهار کرد: در معیت نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی، به حوزه انتخابیه پارس‌آباد، اصلاندوز و بیله‌سوار سفر کردیم. این سفر با همراهی جمعی از معاونان وزرا و مجمع نمایندگان استان اردبیل انجام شد.

وی افزود: با توجه به اینکه حوزه ورزش، یک حوزه عمومی و اجتماعی است و علاقمندان زیادی دارد و همچنین با در نظر گرفتن قهرمانی اخیر تیم ملی کشتی (هم در سبک فرنگی و هم آزاد) که امید تازه‌ای در میان جوانان ایجاد کرده، خود را مکلف می‌دانیم که زیرساخت‌های لازم را برای جوانان عزیز در سراسر کشور فراهم کنیم.

معاون وزارت ورزش و جوانان گفت: آنچه در دوره جدید اتفاق افتاده، حرکت بر اساس «آمایش سرزمین» است. این به آن معنا است که متناسب با ظرفیت‌ها، پیشرفت‌ها و قابلیت‌های هر منطقه عمل می‌کنیم. به عبارت دیگر، در مناطقی که از تراکم امکانات ورزشی برخوردارند، فعلاً پروژه جدیدی آغاز نمی‌کنیم، اما بر عکس، بر روی مناطقی که عقب‌افتاده‌تر هستند و پروژه‌های ناتمام دارند، متمرکز می‌شویم. ما عمدتاً پروژه‌هایی که پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد دارند را به اتمام می‌رسانیم، چنانچه در هفته دولت نیز ۲۶۷ پروژه به بهره‌برداری رسید.

نظری ادامه داد: تأکید وزیر ورزش که سلام گرم ایشان را نیز به مردم شریف و مرزداران این سه شهرستان اعلام می‌کنم، بر اجرای عدالت و انصاف استوار است. یعنی باید به مناطقی که کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند، رسیدگی شود. من به شهرستان اصلاندوز رفتم و مشاهده کردیم که باید کارهای خوب و زیادی در آنجا انجام دهیم.

وی با اشاره به دستاوردهای این سفر برای شهرستان‌های شمالی استان اردبیل گفت: از اقدامات و پروژه‌ها در شهرستان اصلاندوز ایجاد یک زمین چمن مصنوعی فوتبال که مقدمات و بسترهای لازم برای آن فراهم شده و انشالله کار آغاز خواهد شد. بازسازی و تعمیر دو سالن ورزشی که تجهیزات لازم برای یکی از سالن‌ها خریداری شده و اعتباری نیز برای تعمیرات آن در نظر گرفته شده است

نظری با اشاره اقدامات و پروژه‌ها در شهرستان پارس‌آباد ادامه داد: تکمیل تالار وزنه‌برداری این شهر که در حوزه وزنه‌برداری حرفی برای گفتن دارد. تالار وزنه‌برداری پارس‌آباد با ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی، احتمالاً دومین تالار بزرگ پس از اردبیل خواهد بود. در این سفر، خود را مکلف کردیم که این پروژه را به اتمام برسانیم.

معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: در شهرستان بیله‌سوار سالن ویژه بانوان، که این سالن نیز حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای به پایان رساندن آن به حدود ۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. تلاش می‌کنیم این اعتبار را تأمین کنیم.

نظری ادامه داد: در حوزه جوانان نیز از سمن‌های (سازمان‌های مردم‌نهاد) فعال حمایت می‌کنیم. توصیه من به هیئت‌های ورزشی و سمن‌ها در شهرستان‌ها این است که حتماً شناسه قانونی دریافت کنند، چرا که کمک و حمایت از آن‌ها با داشتن شناسه، بسیار تسهیل می‌شود. خوشبختانه در این سه شهرستان، ظرفیت‌های خوبی وجود دارد.

وی در پایان افزود: این‌ها بخشی از کارهایی بود که در این سفر انجام دادیم. ما در این سه شهرستان پروژه‌های زیادی در بخش‌های مختلف داریم و پس از اتمام این موارد، سراغ سایر پروژه‌ها خواهیم رفت. در کل کشور نزدیک به ۴ هزار پروژه نیمه‌تمام داریم که به اعتبارات بسیار زیادی نیازمند است. همه از وضعیت مالی دولت مطلع هستیم، اما این به معنای توقف کار نیست. ما در حد توان و مقدورات خود تلاش می‌کنیم تا یاور و کمک‌کار ورزش استان و کشور باشیم.

تکمیل پروژه‌های ورزشی نیمه‌تمام در شهرستان‌های پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز+ فیلم