شناسهٔ خبر: 75143984 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

۱۱ نفر در تصادف زنجیره‌ای گرگان روانه بیمارستان شدند

سرپرست جمعیت هلال‌احمر گلستان گفت: شامگاه پنجشنبه و در یک تصادف زنجیره‌ای در گرگان، ۱۱ نفر از سرنشينان سه خودروی سواری ساینا، پژو ۲۰۷ و پژو پارس بیمارستان شدند.

صاحب‌خبر -

۱۱ نفر در تصادف زنجیره‌ای گرگان روانه بیمارستان شدند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مرتضی سلیمی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهارکرد: شامگاه پنجشنبه گزارش وقوع یک تصادف زنجيره‌ای به هلال گزارش شد که تیم واکنش سریع هلال‌احمر، با تجهیزات کامل و آمبولانس به محل حادثه اعزام شد.

سرپرست جمعیت هلال‌احمر گلستان افزود: نجاتگران هلال‌احمر در هماهنگی با نیروهای اورژانس، اقدامات اولیه امدادی را به سرعت انجام دادند و تمامی ۱۱ مصدوم این حادثه را برای مداوا به مراکز درمانی منتقل کردند.

وی اضافه کرد: در این حادثه که ساعت ۲۰ پنجشنبه رخ داد سه خودروی سواری ساینا، پژو ۲۰۷ و پژو پارس به شدت با هم برخورد کردند.

به گفته متولیان، بارندگی‌های روزهای اخیر تعداد سوانح رانندگی در گلستان را افزایش داده است‌.

گفتنی است، طول راه‌های استحفاظی گلستان بیش از پنج هزار کیلومتر است که هزار و ۷۰۰ کیلومتر آن کوهستانی به حساب می‌آید.