شناسهٔ خبر: 75138335 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری:

بهره‌گیری از ظرفیت صنایع و مناطق آزاد برای توسعه سواحل مَکُران ضروری است

بندرعباس - ایرنا - نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری گفت: بهره‌گیری از ظرفیت‌های مناطق آزاد، صنایع و توسعه همه استان‌ها به‌ویژه سواحل مَکُران در هرمزگان و سیستان و بلوچستان ضروری است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین محسن ابراهیمی روز پنجشنبه در نشست دیدار رییس جمهور با فرهیختگان و فعالان هرمزگان، افزود: برای توجه بیشتر به منطقه مکران، بخش زیادی از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی می‌توانند کمک کنند، تا جایی که حتی نیازی به هزینه دولت نیست.

وی با اشاره به حکمرانی اقتصادی در یکی از جلسات کمیسیون اقتصادی مجلس، تصریح کرد: مشکل اصلی ما حکمرانی اقتصادی معیوب است و این را همه می‌دانیم که باید برطرف شود.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: امیدواریم دولت در حوزه‌های اقتصادی و با همراهی مجلس، عیب حکمرانی اقتصادی را برطرف کند، به‌ویژه در استان‌هایی که ظرفیت بالایی برای توسعه دارند.

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی بر لزوم توجه ویژه به توسعه استان‌های مرزی، بخصوص در بخش بهداشت و درمان تاکید کرد و گفت: ایجاد دانشکده‌های پزشکی در شرق و غرب استان هرمزگان، که پیش از این تصویب اما محقق نشده، از نیازهای ضروری مردم این مناطق است و این طرح نه تنها جمعیت شهرستان میناب، بلکه بخشی از جنوب کرمان را نیز تحت پوشش قرار می‌دهد و امیدواریم در دولت مورد توجه جدی قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان روز پنجشنبه در جریان یک سفر رسمی استانی از طریق فرودگاه بین‌المللی بندرعباس وارد هرمزگان شد.

هرمزگان به‌عنوان یکی از قطب‌های مهم اقتصادی و تجاری کشور، همواره جایگاه ویژه‌ای در برنامه‌های توسعه‌ای دولت داشته و سفر رئیس‌جمهور می‌تواند نقطه‌عطفی در مسیر ارتقای جایگاه این استان در اقتصاد ملی باشد.

همدلی مردم شیعه و سنی استان هرمزگان و ارتباطات و پیوندهای قومی آنان با یکدیگر از یک سو و فراهم کردن سخاوتمندانه فضای کار و فعالیت برای تمامی اقوام ایرانی و اهالی استان‌های مختلف، تصویری تمام نما از وفاق در این استان پدید آورده و کافیست گردشی کوتاه در بندرعباس، مرکز استان داشته باشید تا متوجه شوید این شهر یک ایران کوچک است.

استان هرمزگان با دارابودن افزون بر ۹۰۰ کیلومتری ساحل از مرز سیستان و بلوچستان در شرق و حاشیه دریای عمان تا مرز بوشهر در غرب و خلیج‌فارس طولانی‌ترین ساحل کشور را در حاشیه خلیج‌فارس و دریای عمان و سواحل مَکُران به خود اختصاص داده است و راهبردی ترین جزایر ایران با ذخایر عظیم نفت و گاز در همین استان نهفته است؛ هرمزگان با دارابودن ۷۱ هزار و ۱۹۳ کیلومتری مساحت در پهنه خشکی، هشتمین استان کشور به لحاظ پهناوری در خشکی محسوب می‌شود.

هرمزگان به واسطه قرارگیری در جوار خلیج‌فارس و دریای عمان که در زمانی به مجموع آن‌ها دریای پارس گفته می‌شد موقعیت ممتازی برای فعالیت‌های تجاری خصوصا اقتصاد دریامحور دارد و پیشینه تاریخی آن گواهی می دهد که این استان یک مزیت فوق‌العاده برای کشور عزیزمان ایران به شمار می رود.