شناسهٔ خبر: 75137081 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

یک فوتی و ۲ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی دانشگاه تهران

سخنگوی آتش‌نشانی شهرداری تهران گفت: علت انفجار در خیابان کارگر شمالی، کپسول هیدروژن بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جلال ملکی، سخنگوی آتش‌نشانی شهرداری تهران اظهار کرد: در ساعت 14:10 انفجار در یک مرکز آموزشی به آدرس خیابان کارگر شمالی بعد از خیابان جلال آل‌احمد اعلام و چهار ایستگاه آتش‌نشانی به محل اعزام شدند.

وی ادامه داد: یک ساختمان دو طبقه با کاربری آموزشی بوده که در طبقه همکف آن یک آزمایشگاه قرار داشته است. سیلندر هیدروژن این آزمایشگاه دچار انفجار شد.

سخنگوی آتش‌نشانی شهرداری تهران اضافه کرد: متأسفانه یک مرد در حادثه فوت کرد و یک زن و یک مرد نیز به‌شدت مصدوم شدند. همچنین بخشی از شیشه‌ها، درها و دیوار ساختمان تخریب شد که بر اثر ریزش شیشه‌ها و دیوار، یک تا دو نفر دیگر نیز مصدوم شدند.

به گزارش تسنیم، شروین تبریزی، سخنگوی سازمان اورژانس استان تهران نیز درباره حادثه آتش‌سوزی در دانشکده فنی دانشگاه تهران اظهار کرد: آتش‌سوزی مربوط به لوازم آزمایشگاهی در دانشکده فنی دانشگاه تهران بوده که با اطلاع از این حادثه حریق، بلافاصله یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، چهار دستگاه آمبولانس و سه دستگاه موتورلانس به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: متاسفانه در این حادثه یک مرد جان خود را به علت شدت جراحات در محل حادثه از دست داده است و دو نفر دیگر نیز (یک زن و یک مرد) مصدوم شده‌اند.

سخنگوی سازمان اورژانس استان تهران گفت: مصدومان پس از دریافت خدمات درمانی اولیه به بیمارستان‌ها منتقل شدند.

انتهای پیام/