شناسهٔ خبر: 75133580 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

آمار و ارقام دیدار پرسپولیس و گل‌گهر/ تارتار و یارانش به دنبال طلسم‌شکنی در شهرقدس

پرسپولیس و گل‌گهر در چارچوب هفته ششم لیگ برتر به مصاف هم می‌روند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، دو تیم پرسپولیس و گل‌گهر از ساعت ۱۸:۳۰ فردا در ورزشگاه شهدای شهرقدس به مصاف یکدیگر می‌روند. 

این دیدار، پانزدهمین تقابل دو تیم است. در چهارده تقابل قبلی، پرسپولیس یازده برد کسب کرده و سه دیدار نیز با تساوی به پایان رسیده است. گل‌گهر تا به امروز موفق به شکست پرسپولیس نشده است.

در تقابل‌های ‌پرسپولیس و گل‌گهر، پرسپولیس ۳۱ گل و گل‌گهر ۱۱ گل به ثمر رسانده‌اند، میانگین گل در هر دیدار پرسپولیس و گل‌گهر ۳ گل بوده است.

در هفت تقابل اخیر دو تیم، پرسپولیس موفق به برد هر هفت بازی شده است. آخرین دیداری که گل‌گهر توانست پرسپولیس را متوقف کند، به ۱۳۱۸ روز (3 سال و 7 ماه) قبل برمی‌گردد جایی که تقابل دو تیم با تساوی یک-یک به پایان رسید.

مهدی تارتار در ۲۵ تقابل با پرسپولیس، ۳ برد، ۷ تساوی و ۱۵ شکست کسب کرده است. تارتار مقابل هیچ تیمی به اندازه استقلال و پرسپولیس شکست نخورده است. آخرین برد تارتار مقابل پرسپولیس، به ۵ سال و ۱۰ ماه و ۱۱ روز پیش (۲۱۴۲ روز) برمی‌گردد، جایی که تارتار و نفت مسجدسلیمان با گلزنی علیرضا علیزاده کاپیتان حال حاضر گل‌گهر، موفق به شکست پرسپولیس با یک گل در ورزشگاه آزادی شدند.

در دوازده تقابل آخر پرسپولیس و تارتار، پرسپولیس به نه برد و سه تساوی دست پیدا کرده است. وحید هاشمیان اولین تقابل خود با تارتار و گل‌گهر را تجربه خواهد کرد. او در پاس تهران، هم‌تیمی مهدی تارتار بود و سابقه بازی کنار او را دارد.

مهدی ترابی با هشت گل و با اختلاف نسبت به نفر دوم، برترین گلزن تقابل‌های این دو تیم است. احمد نوراللهی و سید علیرضا ابراهیمی با سه گل و علی علیپور و عیسی آل‌کثیر هر کدام با دو گل در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

گل‌گهر در پنج بازی ابتدایی خود در لیگ برتر، به دو برد، دو تساوی و یک شکست دست پیدا کرده است و در رتبه دوم جدول لیگ برتر قرار دارد. پرسپولیس نیز به چهار تساوی و یک برد دست پیدا کرده و در رتبه هفتم لیگ برتر (با احتساب بازی‌های امروز) قرار دارد.

پرسپولیس و گل‌گهر با سه کلین‌شیت، پس از چادرملو در رتبه دوم بهترین‌های لیگ قرار دارند. میانگین سنی پرسپولیس ۲۷/۱ و میانگین سنی گل‌گهر ۲۶/۴ است. هر دو تیم در ترکیب‌های خود از چهار بازیکن خارجی بهره می‌برند.

علی‌اصغر شیخ‌الاسلامی، سیامک نعمتی، رضا اسدی، محمد خدابنده‌لو و رضا شکاری بازیکنان مشترک حال حاضر دو تیم هستند.

کوپال ناظمی قضاوت فردای این دو تیم را بر عهده دارد. ناظمی در دوران داوری خود، بیشتر از هر تیمی برای پرسپولیس و گل‌گهر قضاوت داشته است. ناظمی در چهارده قضاوت خود برای پرسپولیس، یازده برد، دو تساوی و یک شکست این تیم را سوت زده است.

او برای گل‌گهر در سیزده قضاوت، شش برد، پنج تساوی و دو شکست این تیم را سوت زده است. نکته جالب این است که علی‌رغم قضاوت‌های پرتعداد ناظمی برای پرسپولیس و گل‌گهر، دیدار فردا اولین قضاوت او در دیدارهای رودرروی پرسپولیس و گل‌گهر است.

انتهای پیام/