شناسهٔ خبر: 75125166 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

پلیس تهران به کار سارقان موبایل‌قاپ پایان داد

تهران - ایرنا - سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان موبایل‌قاپ و کشف سلاح سرد از آنها خبر داد و گفت: در پی وقوع چندین فقره موبایل‌قاپی، دستگیری عوامل این سرقت‌ها در دستور کار ماموران کلانتری ۱۱۷ جوادیه قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از پلیس پایتخت، سرهنگ رضا صادقی‌پور روز چهارشنبه درباره جزییات این اقدام اظهار کرد: در پی گشت‌زنی‌های هدفنمد یک دستگاه موتورسیکلت با پلاک مخدوش در حال زاغ‌زنی و پرسه‌زنی مشاهده و برای بررسی‌های بیشتر موتورسیکلت را متوقف و متهمان مورد بازرسی قرار گرفت که تعداد چهار قبضه سلاح سرد، آلات و ادوات سرقت از آنها کشف و به همراه سارقان به کلانتری دلالت داده شدند.

سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت در ادامه افزود: در استعلام به عمل آمده سوابق متعدد متهمان مشخص و شناسایی شاکیان آنها در دستور کار پلیس قرار دارد سارقان جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی تحویل داده شدند.

پلیس تهران به کار سارقان موبایل‌قاپ پایان داد

دستگیری سوداگران مرگ

سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سوداگران مرگ درمخفیگاهشان خبر داد و گفت: در پی گزارش‌ها و اطلاعات به دست آمده توسط ماموران کلانتری ۱۶۱ ابوذر مبنی بر توزیع و فروش موادمخدر در حوزه استحفاظی، شناسایی و دستگیری این توزیع‌کنندگان در دستور کار قرار گرفت.

سرهنگ سیدامین موسوی اظهار کرد: در تحقیقات به عمل آمده و شگردهای نوین پلیسی، هویت متهمان شناسایی و مخفیگاه آنها کشف و ماموران پس از گرفتن حکم در یک عملیات غافلگیرکننده قبل از هرگونه واکنشی هر ۲ فروشنده موادمخدر را زمین‌گیر و دستگیر کردند.

به گفته وی، در بازرسی‌های اولیه از مخفیگاه آنها مقدار سه کیلوگرم موادمخدر از نوع تریاک کشف شد و متهمان پس از انتقال به کلانتری به جرایم خود اعتراف و در راستای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی تحویل داده شدند.

پلیس تهران به کار سارقان موبایل‌قاپ پایان داد

سارقان هنگام سرقت بازداشت شدند

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان سابقه‌دار لوازم و محتویات داخل خودرو خبر داد و گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت لوازم و محتویات خودرو در سطح حوزه استحفاظی کلانتری، ۱۳۷ دستگیری عوامل این سرقت‌ها در دستور کار پلیس قرار گرفت.

سرهنگ محمد افشار افزود: تیم عملیات در گشت‌زنی‌های نامحسوس و هدفمند، ماموران کلانتری متهمان را حین تخریب درب یک خودروی سواری مشاهده و سارقان نیز به محض حضور پلیس با یک دستگاه موتورسیکلت متواری و پس از دقایقی با استفاده از طرح مهار و قانون به کارگیری سلاح، زمین‌گیر و دستگیر شدند.

وی تصریح کرد: در بازرسی‌های اولیه از سارقان ۲ دستگاه ضبط خودرو و ادوات سرقت کشف و متهمان پس از انتقال به کلانتری به ۱۰ فقره سرقت مشابه اعتراف و برای کشف جرایم احتمالی دیگر به دستگاه قضایی تحویل داده شدند.