شناسهٔ خبر: 75125047 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

رئیس کمیسیون اروپا: به مسکو اجازه ایجاد تفرقه و اضطراب در میان اعضای اتحادیه اروپا را نمی‌دهیم

«اورسولا فون درلاین» رئیس کمیسیون اروپا با توجه به تنش‌های اخیر به وجود آمده بین روسیه و جبهه شرقی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، اعلام کرد که بروکسل به مسکو اجازه ایجاد تفرقه و اضطراب را در میان اعضای اتحادیه اروپا نمی‌دهد.

صاحب‌خبر -

ایرنا: «اورسولا فون درلاین» رئیس کمیسیون اروپا با توجه به تنش‌های اخیر به وجود آمده بین روسیه و جبهه شرقی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، اعلام کرد که بروکسل به مسکو اجازه ایجاد تفرقه و اضطراب را در میان اعضای اتحادیه اروپا نمی‌دهد.

اورسولا فون در لاین، روز چهارشنبه در آغاز مذاکرات نشست اتحادیه اروپا در دانمارک که با موجی از پروازهای مشکوک پهپادها به هم ریخته بود، بیان کرد که روسیه در ایجاد تفرقه و اضطراب در این بلوک موفق نخواهد شد.

فون در لاین در آغاز گفت‌وگوهای دفاعی در کپنهاگ به خبرنگاران گفت: این یک الگو است و این الگو از روسیه می‌آید. روسیه سعی می‌کند ما را آزمایش کند، اما روسیه همچنین در تلاش است در جوامع ما تفرقه و اضطراب ایجاد کند. ما اجازه نخواهیم داد این اتفاق بیفتد.