شناسهٔ خبر: 75120234 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیر امور صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان:

توسعه صنایع تکمیلی برای دامداران خراسان شمالی ثروت‌آفرین می‌شود

مدیر امور صنایع سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: توسعه صنایع تکمیلی برای دامداران این استان ثروت آفرین خواهد شد.

صاحب‌خبر -

آقامیری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه سالانه تعداد زیادی دام زنده از استان خارج می‌شود، اظهار کرد: این امر سبب می‌شود تا دامپروری در این استان مزیت اقتصادی چندانی به همراه نداشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه برای جلوگیری از خروج دام زنده در استان و ارسال گوشت قرمز به جای دام زنده باید صنایع بسته بندی شکل گیرد، افزود: توسعه صنایع بسته بندی گوشت در استان و سرمایه گذاری در این امر سبب می‌شود تا گوشت قرمز بسته بندی به سایر استان‌ها صادر شود.

آقامیری با بیان اینکه در حال حاضر دو کشتارگاه صنعتی دام در استان مشغول به کار هستند، ادامه داد: یکی از این کشتارگاه‌ها، کشتارگاه بجنورد است که فقط با ۲۰ درصد ظرفیت در حال فعالیت است و کشتارگاه اسفراین نیز با ۳۰ درصد ظرفیت مشغول به کار است، بنابراین در حوزه کشتار صنعتی دام در استان با مشکل چندانی مواجه نیستیم چراکه اگر آن‌ها به تمام ظرفیت برسند می‌توان نیاز استان را پاسخ داد.

وی بیان کرد: از سوی دیگر مجوز ساخت یک کشتارگاه صنعتی در شیروان نیز صادر شده که سرمایه گذار در حال فعالیت است اما باید در حوزه بسته بندی گوشت قرمز در استان سرمایه‌گذاری شود و نیاز به سرمایه‌گذاری، سرمایه‌گذاران هستیم.

مهدی شکاری معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی نیز در ادامه بیان کرد: خراسان شمالی، دهمین استان تولیدکننده دام در کشور است و قیمت دام زنده نسبت به سایر استان‌ها کمتر است، اما قیمت گوشت قرمز در این استان نسبت به بسیاری از استان‌ها بیشتر است.

وی اظهار کرد: خراسان شمالی علاوه بر اینکه نیاز گوشت قرمز استان را تامین می‌کند، تولید مازاد نیز دارد و بخش قابل توجهی از دام تولیدی در این استان به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.

شکاری در ادامه از انجام تلاش‌ها برای ساخت پالایشگاه دام در این استان خبر داد و افزود: برای ساخت این پروژه زمین در مساحت هفت هکتار و چاه آب برای تامین آب پروژه در شهرستان شیروان مهیا شده و بسته سرمایه‌گذاری آن آماده شده است.

وی با اشاره به اینکه دامپروری یکی از مزیت‌های اقتصادی در این استان است، افزود: اما متاسفانه دام‌های تولیدی در استان زنده خارج می شوند و ارزش افزوده ای از آن عاید این استان نمی‌شود.

انتهای پیام