شناسهٔ خبر: 75095823 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

با مجوزهای جدید چین، صادرات نفت افزایش خواهد یافت/مذاکرات با هند برای شروع صادرات اغاز شده

برنا - گروه اقتصادی؛ سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی گفت: در حال حاضر، مجوزهای وارداتی چین کاهش یافته‌اند و ذخایر ایران افزایش پیدا کرده‌اند. به محض صدور مجوزهای جدید واردات از چین، شرایط برای بازاریابی و صادرات بیشتر فراهم خواهد شد. هند نیز اخیراً اعلام آمادگی کرده تا دوباره وارد بازار ایران شود و مذاکرات با این کشور در جریان است. برنا - گروه اقتصادی؛ سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی گفت: در حال حاضر، مجوزهای وارداتی چین کاهش یافته‌اند و ذخایر ایران افزایش پیدا کرده‌اند. به محض صدور مجوزهای جدید واردات از چین، شرایط برای بازاریابی و صادرات بیشتر فراهم خواهد شد. هند نیز اخیراً اعلام آمادگی کرده تا دوباره وارد بازار ایران شود و مذاکرات با این کشور در جریان است.

صاحب‌خبر -

حمید حسینی، سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا، ضمن اشاره به وضعیت فعلی تحریم‌ها و تاثیر آن بر صادرات نفتی ایران گفت: برخلاف نگرانی‌های موجود، ایران با تجربه گذشته خود توانسته است از این شرایط عبور کند و به فعالیت‌های تجاری خود ادامه دهد. وی در این باره تأکید کرد: تحریم‌ها، خصوصاً تحریم‌های آمریکا، هرچند که شدیدتر و اجرایی‌تر بوده‌اند، اما ایران توانسته است در این شرایط سخت، صادرات خود را حفظ کند.

حسینی با اشاره به بازارهای هدف ایران و تحولات اخیر در این زمینه افزود: در حال حاضر، مجوزهای وارداتی چین کاهش یافته‌اند و ذخایر ایران افزایش پیدا کرده‌اند. به محض صدور مجوزهای جدید واردات از چین، شرایط برای بازاریابی و صادرات بیشتر فراهم خواهد شد.

وی در ادامه اشاره کرد: هند نیز اخیراً اعلام آمادگی کرده تا دوباره وارد بازار ایران شود و مذاکرات با این کشور در جریان است.

سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی درخصوص وضعیت بازارهای پیشین ایران نیز گفت: بازارهای گذشته هنوز هم تمایل دارند که به همکاری‌های خود ادامه دهند و ایران در این زمینه مشکلی ندارد. علاوه بر این، کشورهای تحریم‌کننده ایران در گذشته، هم‌اکنون نیز خواستار خرید نفت ایران هستند.

وی افزود: در سال‌های ۸۹ و ۹۰ که تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران اعمال شد، صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی ایران حتی افزایش یافت و کشورهای تحریمی نیز به خرید نفت ایران پرداختند.

حسینی همچنین به تاثیرات اجرای تحریم‌های جدید اشاره کرد و گفت: هرچند که تحریم‌های سازمان ملل به شدت گذشته نخواهند بود، اما قطعاً هزینه‌های حمل و نقل و قیمت فروش نفت ایران تحت تاثیر قرار خواهد گرفت. با این حال، این اثرات محدود خواهند بود و همچنان امکان ادامه صادرات وجود دارد.

در پایان، حسینی با اشاره به پیش‌بینی‌ها برای سال جاری تصریح کرد: در پنج ماهه نخست سال جاری، صادرات نفتی ایران به ۲۰ میلیارد دلار رسید و پیش‌بینی می‌شود که درآمد نفتی ایران در سال جاری به ۴۳ میلیارد دلار برسد.

سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی همچنین با اشاره به اهمیت دیپلماسی در این زمینه خاطرنشان کرد: حفظ روابط با کشورهای تجاری و فعال شدن دیپلماسی، می‌تواند در کاهش اثرات تحریم‌ها و گسترش بازارهای صادراتی موثر باشد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: