شناسهٔ خبر: 75076580 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

گفت‌وگو|

عفو زندانیان یکی از عالی‌ترین تدابیر برای تقویت وحدت و انسجام ملی است

یک نماینده مجلس عفو و تخفیف مجازات جمعی از محکومان دادگاه‌ها را یکی از عالی‌ترین تدابیر در جهت تقویت وحدت و انسجام ملی دانست و گفت: این اقدام، انسجام ملی را بیش از پیش مستحکم کرده و در مسیر تحقق آرمان‌های امام خمینی (ره) مبنی بر وحدت کلمه گامی ارزشمند محسوب می‌شود.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

به مناسبت هفدهم ربیع‌الاول سالروز میلاد حضرت محمد مصطفی (ص) و حضرت امام صادق (ع) رهبر انقلاب اسلامی با درخواست رئیس قوه قضاییه برای عفو و تخفیف مجازات جمعی از محکومان دادگاه‌ها موافقت کردند.

در همین رابطه محمد جلالی، نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با میزان، این اقدام را یکی از عالی‌ترین تدابیر در جهت تقویت وحدت و انسجام ملی دانست و اظهار داشت: ما همواره مطیع رهبر انقلاب و سرباز ایشان هستیم. تدبیر مقام معظم رهبری همراه با پیشنهاد رئیس قوه قضاییه، بار دیگر نشان داد که ایشان نسبت به مردم و مصالح کشور نگاه پدرانه و دلسوزانه دارند.

جلالی ادامه داد: این تصمیم مهم علاوه بر کاهش جمعیت کیفری، پیامی روشن از محبت و حمایت رهبر انقلاب از همه آحاد ملت ایران است و بدون شک موجب افزایش همبستگی، امید و پایداری در جامعه خواهد شد.

این نماینده مجلس در پایان با قدردانی از مقام معظم رهبری و قوه قضاییه بیان کرد: این اقدام، انسجام ملی را بیش از پیش مستحکم کرده و در مسیر تحقق آرمان‌های امام خمینی (ره) مبنی بر وحدت کلمه گامی ارزشمند محسوب می‌شود.

انتهای پیام/