شناسهٔ خبر: 75060393 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سیاستمدار عراقی:

تهدیدات نتانیاهو با پشتوانه کاخ سفید است/ سازشکاران از حمله تل آویو در امان نیستند

تهران - ایرنا - سیاستمدار عراقی با اشاره به تهدید نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه مقاومت عراق، این تهدیدها را به پشتوانه حمایت گسترده کاخ سفید از جنایات «نتانیاهو» دانست.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری المعلومه، «عدی عبدالهادی» عضو ارشد ائتلاف چارچوب هماهنگی عراق با اشاره به تهدیدهای بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه گروه‌های مقاومت اسلامی عراق آن را به مثابه تعدی آشکار توصیف کرد و گفت: این تهدیدها به پشتوانه حمایت بی سابقه و بی دریغ کاخ سفید انجام می شود.

وی افزود: حرفهای نتانیاهو به عنوان جنایتکار جنگی که ماشین جنگی آن خون بیش از ۱۷۰ هزار فلسطینی را ریخته است و هزاران قربانی در لبنان، سوریه، ایران و عراق برجای گذاشته است، نمایانگر نیات پلیدش است تا اوضاع خاورمیانه را به هم بریزد و به پایتخت های عربی حمله کند.

عبدالهادی تصریح کرد: این تجاوز آشکار با پشتوانه حمایت بی سابقه آمریکا با نگرش افراطی نتانیاهوست که وحدت صفوف در برابر خطری که تهدید کننده امنیت و ثبات منطقه است را می‌طلبد.

این فعال سیاسی عراق خاطرنشان کرد: اظهارات نتانیاهو نمایانگر راهبرد رژیم غاصب در تداوم اشغالگری و توسعه طلبی و حمله به کشورهای عربی است. این پیامی به همه کشورهایی است که راه سازش را با این رژیم در پیش گرفته‌اند که نگرش آنها اشتباه بوده است و از حمله این رژیم که طمع ورزی آن بی پایان است، در امان نخواهند بود.

گفتنی است که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جریان سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل تهدید به حمله به گروههای مقاومت عراق کرد که این موضع گیری با واکنش کوبنده «فواد حسین» وزیر خارجه عراق روبرو شد که حمله به هر شهروند عراقی را به مثابه حمله به عراق قلمداد کرد.